آغاز سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در آذربایجانغربی
خدیجه معصومی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» از آغاز به کار سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در قالبها و رشتههای مختلف کتابخوانی و هنری در آذربایجانغربی خبر داد و اظهار کرد: دبیرخانه این جشنواره با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ و معارف ائمه معصومین (ع) و آموزههای آنان، به ویژه فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیتهای کتابخوانی و مطالعه کتابهای مرتبط با سیره پاک حضرت محمد (ص) و حضرت امام رضا (ع)، شناسایی و معرفی کتابهای فاخر مرتبط با فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) و تولید محتوای ادبی و هنری کتابمحور ناظر به فرهنگ معصومین (ع) در فضای فرهنگی جامعه، آغاز به کار کرده است.
وی در ادامه به بخشها و رشتههای مختلف این جشنواره اشاره کرد و گفت: جشنواره در سه بخش فردی، خانوادگی و گروهی به شیوه الکترونیک و ویژه چهار گروه سنی خردسال، کودک، نوجوان و بزرگسال برگزار میشود و شرکتکنندگان میتوانند در دو قالب مختلف به رقابت بپردازند، قالب کتابخوانی شامل رشتههای قصهگویی، معرفی کتاب، خوانش بخشهایی از کتاب و چهارگزینهای است.
مدیرکل کتابخانههای آذربایجانغربی تصریح کرد: در قالب هنری نیز امکان شرکت در رشتههای هنرهای تجسمی، دستسازه، داستان و شعر، هنرهای دیجیتال وجود دارد که این تنوع رشتهها و بخشها به منظور جذب مخاطبان بیشتر و فراهم کردن فضایی برای بروز خلاقیتهای مختلف طراحی شده است.
وی بیان کرد: این جشنواره تا یکم آذرماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت و علاقهمندان میتوانند برای شرکت در جشنواره و ارسال آثار به سامانه مسابقات الکترونیک کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور به نشانی www.ketabkhooon.ir مراجعه کنند.
معصومی اظهار داشت: 9 کتاب ویژه چهار گروه سنی برای شرکت در جشنواره معرفی شدهاند و دسترسی به نسخه الکترونیک این کتابها در سامانه مسابقات امکانپذیر است، شماره تلفن ۰۴۴۳۳۴۸۷۴۳۳ نیز در آذربایجانغربی جهت پاسخگویی به سؤالات در دسترس است که این تدابیر به منظور تسهیل در دسترسی و افزایش مشارکت عمومی اتخاذ شدهاند.
وی عنوان کرد: پس از اتمام جشنواره و بررسی و داوری آثار، از برگزیدگان در سه سطح ملی، استانی و کتابخانهای همراه با جوایز نقدی و لوح تقدیر در هر رشته در بخشهای فردی، گروهی و خانوادگی تقدیر خواهد شد.
معصومی افزود: این جشنواره نه تنها فرصتی برای ترویج کتابخوانی و گسترش فرهنگ و معارف اسلامی است، بلکه بستری مناسب برای شناساندن آثار فاخر و ایجاد انگیزه برای مطالعه و تحقیق در میان اقشار مختلف جامعه فراهم میآورد.
انتهای خبر/