اعضای شورای اسلامی را با داعش مقایسه کرد!
مقایسه صحن علنی شورای شهر با داعش و مقایسه درگیری لفظی کریمی با سایر اعضا بهعنوان جنگ با داعش نشاندهنده عمق کینه و هیجان نقی کریمی به بازگشت اعضا نیست؟
باتوجهبه اینکه طی روزهای اخیر حکم قطعی پرونده فساد در شهرداری سابق ارومیه صادر و در این حکم شهردار سابق به ۲۰ سال حبس محکوم شده است و بعد از صدور حکم شهردار سابق ارومیه، بازگشت و آغاز به کار اعضای اصلی تعلیق شده شورای اسلامی شهر ارومیه رسماً ابلاغ و برایناساس حجتالاسلاموالمسلمین محمد خلیلپور، مرتضی پیری، رسول اصغرزاده و حسینپناهی بهعنوان اعضای اصلی شورای اسلامی شهر ارومیه فعالیت خود را در صحن علنی مجلس آغاز و پایان فعالیت «مرتضی بهرام، یعقوب حسینی، علی مصطفیزاده و توحید علینژاد اصل» اعضای علیالبدل، به آنان ابلاغ شده است.
گویا این تغییر به مزاج رئیس شورای شهر ارومیه خوش نیامده و صحن علنی شورای اسلامی شهر ارومیه بهجای پرداختن به مسائل و مشکلات شهری به درگیری رئیس شورا با اعضا کشیده شده است.
در این میان صحن علنی شورای شهر ارومیه عصر روز گذشته شاهد درگیریهای تندوتیز بین نقی کریمی رئیس شورا و اعضای شورا و اعضای بازگشته از تعلیق تبدیل شده و آنان را با داعش مقایسه کرده است.
این در حالی است که اعضای شورا از او خواستند بهعنوان رئیس شورا مسئولیتپذیر باشد و به مشکلات شهری بپردازد.
این درگیری لفظی بهگونهای بوده است که رسانهها از انتشار الفاظ به کار برده شده در صحن شورا امتناع کردهاند.
به گفته رسانهها امروز در صحن علنی شورا، دو موضوع موردبحث قرار گرفته شده است، اولین موضوع مربوط به ۲۵ دستگاه کامیون بود که نقی کریمی، رئیس شورا، در مصاحبهای اظهاراتی کرده بود که با رای دادگاه مغایرت داشت. اعضای شورا از او خواستند که در مورد مسائلی که اطلاعات کافی ندارد، سخن نگوید.
موضوع دوم مربوط بهحکم دیوان عدالت اداری که اعضای تعلیق شده شورا را تبرئه کرده بود. احد یوسفی، عضو شورا، این حکم را خوانده و بیان کرد که این نشانهای از بیمهری اعضای شورا است. نقی کریمی این موضوع را رد کرد و گفت که او همچنان این پرونده را پیگیری میکند و از او خواسته شده بود که استعفا دهد.
این سخنان باعث اعتراض برخی از اعضای شورا شد که خواستار استعفای نقی کریمی شدند. در پاسخ گفت که او سه سال با داعش جنگیده است و هیچکس حق ندارد به او بگوید چهکار کند. این قیاس باعث ناراحتی اعضای شورا شد که از او خواستند که صحن علنی را با داعش مقایسه نکند و این موضوع منجر به تنش و درگیری لفظی بین برخی از اعضای شورا شد.
نکته جالبتوجه اینکه «نقی کریمی» بهعنوان رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه وقتی با مسائل فنی و تخصصی اعضا باتجربه شورای شهر روبرو میشود بهجای پاسخگویی و یافتن حل مساله به صورت لفظی با شورا درگیر شده است.
لازم به یادآوری است این درگیری لفظی در شورای شهر ارومیه نشاندهنده عدم هماهنگی و همدلی بین اعضای شورا و رئیس آن است. این موضوع میتواند مانع از پیشرفت و توسعه شهری شود و به ضرر مردم ارومیه باشد. در این راستا «نقی کریمی» باید بهعنوان رئیس شورا، مسئولیتپذیر باشد و بهجای جنگ و درگیری، به صلح و همکاری توجه کند و این تنها راهی است که میتواند به بهبود وضعیت شهری و رفع مشکلات مردم منجر شود.
رقیه وکیلی