انقلاب اداره کشور را از وابستگی رهاند
وی افزود: انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی در داخل و خارج از کشور داشته و برای بیان این دستاوردها قطعاً سالها طول میکشد تا همهٔ آثار و نتایج این پدیدهٔ الهی آشکار و مورد تحلیل قرار گیرد. داشتههای ملت ایران پس از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزههای مختلف از جمله سلامت و بهداشت، امنیت، آموزش عالی، تحقیقات و فناوری، اقتصاد، صنعت و قانونگذاری در دنیا بینظیر و یا کمنظیر است.
امامجمعه خوی با تشریح این مطلب که امنیت پایدار همواره بااقتدار، وحدت، انسجام و استحکام جامعه اسلامی در ابعاد داخلی و خارجی ارتباط دارد گفت: ارتقای توان دفاعی نیروهای مسلح برای بازدارندگی، ابتکار عمل و مقابله مؤثر در برابر تهدیدها، حفاظت از منافع ملی، انقلاب اسلامی و منابع حیاتی کشور، توجه ویژه به حضور و سهم نیروهای مردمی در استقرار امنیت، دفاع از کشور و انقلاب با تقویت کمی و کیفی بسیج مستضعفین. تقویت، توسعه و نوسازی صنایع دفاعی کشور با تأکید بر گسترش تحقیقات و سرعت دادن به انتقال فناوریهای پیشرفته چشمانداز دولت در زمینه ایجاد امنیت پایدار است که در این راستا نیز موفق عمل کرده و همانطور که شاهدیم ایران بعد از انقلاب به قدرت منطقه تبدیل شده است.
قاسمخانی در ادامه به امنیت بهمثابه یکی از مهمترین داشتههای کشور در قیاس با زمان طاغوت اشاره کرد و افزود: پس از دو جنگ جهانی اول و دوم، ایران علیرغم بیطرفی در هر دو نبرد، اشغال شد تا دشمنان بتوانند مایحتاج جنگی شأن را از خلیجفارس تا دریای خزر منتقل سازند؛ اما امروز ایران اسلامی در شرایطی قرار دارد که کسی جرات نمیکند به آن نگاه چپ داشته باشد و این از برکت انقلاب اسلامی ایران است.
وی با برشمردن انتظارات مردم از دولتها خاطرنشان کرد: کنترل پایدار تورم، اشتغالزایی، مسکن، اصلاح سیاست ارزی و مالیاتی، اصلاح نظام بانکی، مبارزه با نابرابری، بیعدالتی و تبعیض توزیع عادلانه درآمد از انتظارات مردم از دولتهاست بنابراین برای دولتها باید برنامهریزیهای لازم را در راستای رفع دغدغه صددرصدی مردم انجام دهند البته تاکنون اقدامات بسیار مهم و زیادی در این زمینه صورتگرفته اما کافی نیست و باید تلاشها مضاعف شود.
قاسمخانی ادامه داد: در جهان امروز بزرگترین عامل ایجاد فقر نه کمبود درآمد، بلکه توزیع ناعادلانه آن است و طی این چهل و پنج سال عمر انقلاب حمایت از معیشت مردم همواره اولویت دولتها بوده است و دولتها طرحهای حمایتی مختلفی را اجرا و همچنین در بودجه سال نیز منابع قابلتوجهی برای این امر اختصاص داده میشود.
وی تأکید کرد: چشمانداز جمهوری اسلامی ایران ایجاد نظام جامع تأمین اجتماعی برای حمایت از حقوق محرومان و مبارزه با فقر و
حمایت از نهادهای عمومی و مؤسسات و خیریههای مردمی با رعایت ملاحظات دینی و انقلابی است و این در حالی است که قبل از انقلاب نظام سرمایهداری ویژه ثروتمندان جامعه و در دست گروه خاصی بود و بقیه مردم در برابر نظام ناعادلانه حاکمیت قرار داشتند و در محرومیت دستوپا میزدند.
امامجمعه شهرستان خوی با بیان اینکه کسی ادعا ندارد که امروز شرایط ایران از لحاظ اقتصادی کاملاً بر پایه عدالت است، تأکید کرد: وضعیت بهداشت، درمان، حملونقل عمومی، راهها، تعلیموتربیت و آموزشوپرورش در زمان پهلوی به حدی نامساعد بود که مردم از کوچکترین امکانات بیبهره بوده و حتی از یک بیماری ساده جان خود را از دست میدادند؛ اما امروز کشورمان علم و فناوری را صادر میکند و پیشرفتهای علم پزشکی و فناوری در بین چند کشور معدود دنیا زبان زد است.
انتهای خبر/