زنان ایرانی ادامهدهندگان مکتب حسینی هستند
مصطفی آقائی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ با بیان این که حضرت زینب کبری (س) نقش بسیار مهم و محوری در نهضت عاشورا ایفا کردند، اظهار کرد: ایشان نهتنها شاهد این واقعه عظیم بودند؛ بلکه به عنوان یک پیامآور، حافظ و حامی این نهضت نیز عمل کردند.
وی به نقش محوری حضرت زینب (س) اشاره کرد و اظهار داشت: پس از شهادت امام حسین (ع)، حضرت زینب (س) با تمام وجود از امام سجاد (ع) که بیمار بودند محافظت کرد و مانع از آسیب رسیدن به ایشان شد همچنین ایشان با صبر و شکیبایی از اسرای کربلا مراقبت کرد و مانع از آزار و اذیت آنها شد و حضرت زینب (س) با وقار و متانت خود، حرمت اهلبیت (ع) را حفظ کرد و اجازه نداد دشمن به آنها توهین کند.
فرمانده سپاه خوی نقشآفرینی سیاسی و اجتماعی حضرت زینب (س) پس از کربلا را الگویی برای قیامکنندگان حق علیه باطل دانست و افزود: حضرت زینب (س) با بیان حقایق تلخ عاشورا، چهره واقعی یزید و دستگاه ظالم او را به جهانیان نشان داد و خطابههای ایشان باعث شد تا مردم نسبت به حکومت یزید آگاه شوند و به ظلم و ستم او اعتراض کنند همچنین با تبیین اهداف قیام امام حسین (ع) باعث شد تا این نهضت برای همیشه زنده بماند و الهامبخش نسلهای آینده باشد.
وی گفت: حضرت زینب (س) با نقشآفرینی بینظیر خود در نهضت عاشورا، ثابت کرد که یک زن میتواند در تاریخ نقشآفرینی مهمی داشته باشد به طوری که ایشان با شجاعت، صبر، ایمان و هوشمندی نهضت عاشورا را زنده نگه داشت و الگویی برای تمام آزادمردان و آزاد زنان جهان شد.
آقائی به اهمیت تولید محتوا یا موضوع زنان عاشورائی پرداخت و گفت: با تولید محتواهای متنوع و جذاب میتوان شخصیت زنان عاشورایی را به عنوان الگوهای صبر و ایثار معرفی و بازخوانی کرد این کار علاوه بر تقویت ارزشهای اسلامی، میتواند به ارتقای جایگاه زن در جامعه و ایجاد الگوهای موفق برای نسل جوان کمک شایانی کند.
وی ادامه داد: زنان عاشورایی، به ویژه حضرت زینب کبری (س) الگوهای بارزی از صبر، ایثار، شجاعت و پایبندی به ارزشها هستند معرفی و بازخوانی شخصیت این زنان، میتواند تأثیرات عمیقی بر جامعه به خصوص زنان داشته باشد این بازخوانی میتواند به تقویت روحیه مقاومت و پایداری و ارتقای جایگاه زن در جامعه و ترویج ارزشهای اسلامی منجر شود.
فرمانده سپاه خوی در ادامه عنوان کرد: زنان مسلمان ایرانی در طول تاریخ نقشهای برجستهای را ایفا کردهاند و در عصر معاصر نیز، این نقشآفرینی در عرصههای مختلفی چون مقاومت، سیاست، خانواده و علم ادامه یافته است.
وی گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهمترین فرایض دینی است که در اسلام به آن تأکید فراوانی شده است که زنان مسلمان ایرانی با توجه به ویژگیهای شخصیتی و جایگاه اجتماعی خود، میتوانند نقش بسیار مهمی در احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر ایفا کنند و با استفاده از روشهای مختلف و با توجه به چالشهای موجود، میتوان به موفقیت چشمگیری در این زمینه دست یافت.
انتهای خبر/م