» اجتماعی » سازش قتل در میاندوآب به احترام حاج‌قاسم
اجتماعی - اخبار استان - تیتر یک
رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌ غربی خبر داد:

سازش قتل در میاندوآب به احترام حاج‌قاسم

بهمن 2, 14039:45 ق.ظ 1۰

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی از دستیابی به سی و نهمین سازش قتل استان در شهرستان میاندوآب خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ ناصر عتباتی صبح امروز در جمع خبرنگاران از دستیابی به سی و نهمین سازش قتل استان در شهرستان میاندوآب خبر داد و اظهار کرد: این سازش در راستای پویش «به احترام سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی می‌بخشم» انجام گرفته است این پویش که با هدف ترویج فرهنگ گذشت و ایثار در جامعه به راه افتاده، گام‌های مهمی در کاهش خشونت و ترویج صلح برداشته است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۹، فردی به نام س.م به دلیل اختلافات شخصی با فردی به نام ف.د، مرتکب قتل عمد شده بود پس از آن، پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از تکمیل مراحل تحقیق، متهم به قصاص نفس محکوم شد حکم قصاص در دادگاه اولیه صادر و سپس تأیید شده و در آستانه اجرا قرار گرفت این حکم در آن زمان نظر همه را به خود جلب کرد و برای بسیاری از مردم، به ویژه خانواده‌ها، یادآور عواقب ناخوشایند اختلافات بی‌پایان بود.

رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان غربی بیان کرد: با تلاش‌های مستمر رئیس دادگستری و دادستان میاندوآب و همچنین همکاری هسته‌های جهادی بخشایش، تلاش‌های زیادی برای اصلاح ذات‌البین و حل و فصل اختلافات صورت گرفت در نهایت، با تأسیس به فرهنگ بزرگواری و بخشش، اولیای دم به احترام شهیدان بزرگوار، به ویژه سردار ملی حاج قاسم سلیمانی، از حق قانونی خود گذشتند و با گذشت از اجرای حکم قصاص، به محکوم این فرصت دوباره زندگی دادند.

وی تصریح کرد: این اقدام، که در واقع چهارمین سازش قتل در استان در راستای پویش «به عشق سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی می‌بخشم» به شمار می‌رود، در واقع گام بزرگی در راه گسترش فرهنگ گذشت و آشتی در جامعه به شمار می‌آید.

عتباتی خاطرنشان کرد: سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی به عنوان نماد ایثار و فداکاری، همواره الگویی برای مردم ایران به ویژه در عرصه‌های اخلاقی و انسانی بوده است و این پویش به یاد و احترام ایشان ادامه می‌یابد این سازش، نه تنها یک تصمیم فردی، بلکه نشانه‌ای از همبستگی اجتماعی و بازسازی روابط انسانی در جامعه است که پیام‌آور دوستی، صلح و محبت است.

گفتنی است که؛ این موفقیت همچنین نشان‌دهنده پیشرفت‌های چشمگیر در سیستم قضائی استان است که با رویکردی انسانی و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف در جهت کاهش آلام ناشی از قتل و خشونت گام برداشته است.

از سوی دیگر، این نوع پویش‌ها می‌توانند به تقویت اعتماد مردم به سیستم قضائی و ارتقاء مشارکت اجتماعی در رسیدگی به مسائل اجتماعی کمک کنند امید است که این اقدامات در سراسر کشور به عنوان الگوهای قابل اجرا در نظر گرفته شود و فرهنگ صلح و سازش به عنوان راهی برای رفع تنش‌ها و اختلافات در همه زمینه‌ها گسترش یابد.

انتهای خبر/ م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×