فعالیت پایگاه انتقال خون بوکان دائمی شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» به نقل از کانی پرس، امروز با حضور مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور در بوکان بعد از سالها انتظار در نهایت مجوز پایگاه انتقال خون این شهرستان صادر شد.
در حاشیه بازدید مسئولان کشوری و استانی از محل دائمی پایگاه انتقال خون شهرستان بوکان، مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور به خبرنگار ما گفت: در یک ماه اخیر یکسری حرکتهایی در سازمان انتقال خون به ثمر نشست که صدور مجوز دائمی پایگاه انتقال خون بوکان یکی از این موارد بود.
مصطفی جمالی به وضعیت ذخایر خونی کشور هم اشاره کرد و گفت: با نزدیکشدن به فصل زمستان، مشکل همیشگی کمبود خون مطرح است که البته با همراهی مردم انشاءالله مشکل خاصی در این بازده زمانی نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: حمایت از مؤسسه طب انتقال خون برای کاربردیکردن پژوهشها، ایجاد یک ارتباط مؤثر بین مؤسسه و صنعت و تسهیل و بومیسازی فرایندهای اهدای خون نیز از دیگر مواردی است که بهصورت جدی بر آنها تأکید داریم.
مدیرعامل سازمان انتقال خون عنوان کرد: انبارهای راهبُردی سازمان انتقال خون باید در کشور گسترش یابد، چه سردخانههایی که پلاسما را در آن نگه میداریم، چه کیسههایی که باید تحت دما نگهداری شوند.
جمالی گفت: کیسههای خون و کیتها اینطور نیست که در هر انباری قابل نگهداری باشد و انبار کافی برایشان در کشور نداریم.
مردم بوکان چشمانتظار ایجاد پایگاه انتقال خون بودند
رئیس بیمارستان بوکان نیز در این زمینه کرد: بوکان پس از ارومیه و خوی در جایگاه سوم شهرستانهای پرجمعیت استان قرار دارد که متأسفانه با این وضعیت جمعیتی، جغرافیایی سالیان متمادی است که ساکنان آن از وجود یک پایگاه دائمی انتقال خون بیبهره بودند.
علی حسینزاده افزود: پایگاه دائمی بوکان از ۱۹ اردیبهشت سال جاری فعالیت خود را آغاز و تاکنون سه هزار و ۲۳۱ مراجعهکننده داشته است که از این تعداد دو هزار و ۲۳ مورد خونگیری انجام شده است.
حوزه سلامت مهمترین دغدغه مسئولان شهرستانی است
معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری نیز با اشاره به اهمیت لزوم ارتقای سطح خدماترسانی و ظرفیت بزرگ گردشگرپذیری این شهرستان، توسعه پایگاه دائمی خون موجود را بهعنوان یکی از مهمترین موضوعات مطرح کرد.
آوات براخاصی ادامه داد: حوزه سلامت همیشه یکی از مهمترین دغدغههای مدیران شهری در بوکان بوده است خواهد بود و در همین راستا نیز برنامهها و پروژههای متعددی در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی، تکمیل درمانگاه تخصصی، ایجاد پایگاه دائمی انتقال خون و مراکز بهداشتی در سطح شهرستان از مهمترین این پروژهها هستند.
شهرستان بوکان در جنوب آذربایجان غربی با جمعیتی بیش از ۲۹۰ هزارنفری و موقعیت خاص جغرافیایی یکی از مهمترین شهرهای منطقه در حوزه سلامت بوده که سالیان زیادی است مردم آن از داشتن پایگاه انتقال خون بیبهره بودند.
انتهای خبر/