» فرهنگی » وصیت‌نامه شهید «امامعلی سعادت»
روز شهید
فرهنگی

وصیت‌نامه شهید «امامعلی سعادت»

آذر ۳۰, ۱۴۰۳۰:۱۰ ق٫ظ 30

در اینجا تکلیف ما رفتن به جبهه و تکلیف شما استقبال از رفتن‌ها و صبر بعد از شهادت است. ما وظیفه‌مان را هر چند ناقص انجام داده‌ایم ولی مسئولیت شما هنوز باقی مانده است.

به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»، امامعلی سعادت یکم آبان ۱۳۴۸ در روستای قره باغ تابعه شهرستان ارومیه در خانواده‌ای متدین دیده به جهان گشود.

مادرش هرگز بدون وضو به او شیر نداد و همواره با سوره توحید به خواب می‌رفت.

وی دوران کودکی‌اشرا در روستای قره باغ ارومیه سپری کرد. رفتار پاک و هوشمندانه وی دیگران را بر آن می‌داشت که «ایمان» صدایش بکنند.

دانش‌آموز بسیجی

در کلاس درس همه معلمان به مهارت کلامی و زیبایی رفتار او اعتراف و اذعان می‌کردند. هوشمندی امامعلی موجب شد که او رشته ریاضی را برگزیند و بتواند با موفقیت و شایستگی تا سوم دبیرستان (معنوی ارومیه) ادامه تحصیل بدهد.

اما در سال ۱۳۶۵ ایمان، صبر و تحمل خود را بی‌طاقت یافت هر چند با توجه به توانایی و استعدادش درجات علمی و دنیوی برای او چندان دور دست و نیافتنی نبود ولیکن ناگاه هندسه باورش او را به عنوان بسیجی به مدرسه‌ای دیگر برد.

نحوه شهادت

امامعلی توانست به منطقه اعزام شود و همراه سپاهیان حضرت مهدی (عج) در مناطق جنگی جنوب نبرد کند. عملیات کربلا هشت آخرین گامی بود که ایمان از منطقه شلمچه بر می‌داشت او از ناحیه سر زخمی عمیق برداشت و سرانجام بیستم فروردین ۱۳۶۶ چهره معصومانه‌اش منظره هجران را ترسیم ساخت و آن دلاور خطیب و نوجوان خوش ذوق چشم به آستان حق سایید و دنیا را به مقصد آخرت بدورود گفت.

تزکیه نفس در وصیت شهید

به گفته امام، عزیزان تزکیه قبل از تعلیم و تعلم است. درون انسان شبیه زمینی است که اگر علف‌‌های هرز آن پاک نشود بذرهم در آن بپاشیم فایده‌ای نخواهد داشت مگر با تزکیه و تهذیب نفس.

همچنان که درس می‌خوانید تزکیه و تهذیب نفس را فراموش نکنید تا هدف‌های دنیوی را به هدف‌های پاک تبدیل نمایید.

خدایا توخودت شاهد باش که بنده‌ای از بندگانت به دعوت امام زمانش پاسخ مثبت داده و در راه تو با دشمنانت می‌جنگد چقدر زیباست که انسان آماده دیدار معشوق باشد و چقدر جالب است وصال معشوق و خضاب خون در این مجلس وصالت.

عزیزانم امام را تنها نگذارید وای بر ما اگر قلب نازنین او از ما رنجیده باشد.

به جبهه‌ها بشتابید. به خدا جبهه آزمایش الهی است. سعی کنید از این آزمایش سربلند بیرون بیایید. مبادا زمانی که مسئله جهاد پیش آمد به خاطر درس از زیر آن شانه خالی کنید. در این صورت از آزمایش خداوند پیروز بیرون نیامده‌اید.در اینجا تکلیف ما رفتن به جبهه و تکلیف شما استقبال از رفتن‌ها و صبر بعد از شهادت است. ما وظیفه‌مان را هر چند ناقص انجام داده‌ایم ولی مسئولیت شما هنوز باقی مانده است.

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×