» اجتماعی » افتتاح پروژه‌های خدمات‌رسانی در حوزه عشایر میرآباد
اجتماعی - اخبار استان - پیشخوان
هم‌زمان با هفته دولت صورت گرفت؛

افتتاح پروژه‌های خدمات‌رسانی در حوزه عشایر میرآباد

شهریور ۱۱, ۱۴۰۳۱۰:۱۴ ق٫ظ 30

همزمان با ششمین روز از گرامیداشت هفته دولت، 6 پروژه خدمات‌رسانی در حوزه عشایر شهرستان میرآباد با حضور مسئولان محلی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ صبح امروز همزمان با ششمین روز از گرامیداشت هفته دولت، مجموعه‌ای از پروژه‌های خدمات‌رسانی به عشایر شهرستان میرآباد افتتاح شد.

در این مراسم که با حضور حسین خضری، فرماندار میرآباد، شهریار بوستانی، معاون فرماندار، و مسئول امور عشایر شهرستان برگزار شد، پنل خورشیدی تأمین برق، آبرسانی و چاه عمیق به صورت نمادین و به نیابت از پروژه‌های امور عشایر شهرستان در دشت مرداب وزینه به بهره‌برداری رسید.

این پروژه‌ها شامل حفر یک چاه عمیق به عمق ۵۷ متر و ساخت اتاقک محافظ، تجهیز چاه حفر شده با استفاده از پنل خورشیدی برای تامین برق، ساخت دو آبشخور دامی هر یک به طول ۲۵ متر برای تأمین آب شرب عشایر و دام آن‌ها با ظرفیت ۵ تا ۶ هزار رأس دام، ساخت سرویس بهداشتی، و احداث آبشخور دامی دیگری به طول ۲۱ متر در ییلاق سبنان دولتو است.

همچنین، بازسازی و احداث ایلراه عشایری کاولانه و ایل راه علی مردان به طول ۱۴ کیلومتر از دیگر پروژه‌های افتتاح شده است این پروژه‌ها با هدف بهبود زیرساخت‌ها و رفاه حال عشایر منطقه و با اعتبار ۹ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده‌اند این اقدامات نشان‌دهنده تعهد دولت به بهبود زندگی عشایر و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی در مناطق محروم است.

شهرستان میرآباد، با داشتن یک هزار خانوار عشایری، نقش مهمی در تولید گوشت و لبنیات دامی استان ایفا می‌کند این خانوارها به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین تولیدکنندگان محصولات دامی، سهم بزرگی در تأمین مواد غذایی شهرستان دارند.

با اجرای این پروژه‌ها، انتظار می‌رود که توانمندسازی و بهبود وضعیت زندگی عشایر، بهره‌وری و کیفیت محصولات دامی تولیدی آن‌ها نیز افزایش یابد، که این امر به نوبه خود می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد منطقه و افزایش امنیت غذایی استان داشته باشد، این پروژه‌ها نه تنها به بهبود شرایط زندگی عشایر کمک می‌کند، بلکه گامی بزرگ در جهت توسعه پایدار و حمایت از جامعه عشایری به شمار می‌رود.

این پروژه‌ها تنها بخشی از برنامه‌های گسترده دولت برای توسعه مناطق عشایری و افزایش کیفیت زندگی در این جوامع است، همچنین، اجرای این طرح‌ها نشان‌دهنده توجه ویژه به مشکلات و نیازهای عشایر است که با توجه به شرایط جغرافیایی و محیطی خاص، به خدمات و زیرساخت‌های مناسبی نیاز دارند.

از سوی دیگر، توجه به استفاده از فناوری‌های نوین مانند پنل‌های خورشیدی برای تأمین انرژی و بهره‌برداری از منابع آبی به شیوه‌ای پایدار و دوستدار محیط زیست، بیانگر رویکردی نوین در مدیریت منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست است.

دولت قصد دارد با اجرای این پروژه‌ها و حمایت از عشایر نقشی کلیدی در حفظ فرهنگ بومی و تقویت بنیان‌های اقتصادی این مناطق ایفا کند، این اقدامات می‌تواند به حفظ و ترویج سبک زندگی سنتی عشایر کمک کرده و به شکوفایی اقتصادی و اجتماعی منطقه نیز یاری رساند.

انتهای خبر/م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×