» اخبار استان » افزایش 40 درصدی جوجه‌ریزی در آذربایجان غربی
اخبار استان - اقتصادی - تیتر یک - گفتگو
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خبر داد:

افزایش 40 درصدی جوجه‌ریزی در آذربایجان غربی

اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۳۰:۱۰ ق٫ظ 70

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: میزان جوجه‌ریزی استان آذربایجان غربی در سال جاری حدود یک‌میلیونی 500 هزار قطعه بود که نسبت مدت‌زمان مشابه سال گذشته ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش‌یافته است.

پرویز بستانچی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «حرف‌رک» با اشاره به میزان جوجه‌ریزی در استان اظهار کرد: میزان جوجه‌ریزی استان آذربایجان غربی در سال جاری حدود یک‌میلیونی 500 هزار قطعه بود که نسبت مدت‌زمان مشابه سال گذشته ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش‌یافته است.

وی با اشاره به جوجه‌ریزی در فروردین‌ماه امسال عنوان کرد: میزان جوجه‌ریزی در فروردین‌ماه امسال در حدود چهار میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه بود که نسبت به مدت‌زمان مشابه گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته و در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در تأمین گوشت مرغ در استان وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: باتوجه‌به فعالیت مرغداری‌ها در استان در حدود پنج میلیون جوجه‌ریزی در استان انجام شود که این میزان تولید مازاد بر نیاز استان است که قطعه‌های اضافی مرغ به استان‌های مجاور نیز صادر می‌شود.

بستانچی با اشاره به میزان مصرف گوشت مرغ در استان آذربایجان غربی تصریح کرد: مصرف روزانه گوشت مرغ مختلف است و با توجه گران‌شدن قیمت گوشت قرمز مصرف گوشت مرغ افزایش‌یافته اما در حال حاضر ۲۶۰ تن روزانه مصرف گوشت مرغ داریم و میزان کشتار مرغ در حدود ۳۴۰ تا ۳۵۰ تن است که این میزان نیز مازاد بر نیاز استان بوده که موارد اضافی صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در استان آذربایجان غربی در حدود ۱۲ کشتارگاه صنعتی فعال بوده و تعداد ۷۷۱ واحد صنعتی فعال است.

یاد‌آور‌می‌شود در سال گذشته کمبود مرغ در ارومیه به یکی از بحث‌های داغ بین مردم تبدیل شده بود و مقابل مغازه‌های مرغ‌فروشی، صف‌های طولانی برای خرید دو عدد مرغ تشکیل‌می‌شد و با مشاهدات عینی مرغ گرم به شدت نایاب شد. در حالی که قیمت مرغ کشتار روز به قیمت مصوب ۶۳ هزار تومان رسید اما قیمت مرغ کامل توسط برخی مغازه‌ها به ۸۵ هزار تومان افزایش یافت.

در آن زمان علت کمبود مرغ در استان آذربایجان غربی به جوجه‌ریزی کم واحد‌های مرغداری نسبت داده شد و این موضوع نه تنها مردم را نگران کرده، بلکه مغازه‌داران نیز با مشکلاتی مواجه شدند.

اما در حال حاضر با افزایش جوجه‌ریزی و توزیع روزانه گوشت مرغ مشکلی در تامین مرغ در بازار وجود ندارد.

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×