امام حسن(ع)نماد از خودگذشتگی و ایثار است
ماموستا مامد کلشینژاد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» در خصوص شخصیت امام حسن مجتبی اظهار کرد: حضرت امام حسن مجتبی (ع)، فرزند بزرگوار پیامبر اسلام (ص) و امام علی (ع)، سرو و سردار جوانان بهشتی، نهتنها نمادی از عصمت بود، بلکه بهعنوان یکی از برجستهترین شخصیتهای تاریخ اسلام، مظهر هدایت، مجاهدت، کرامت و سیاست محسوب میشود.
وی ادامه داد: ایشان با برخورداری از فضائل اخلاقی و صبری استوار، الگویی برای مسلمانان در تمامی عصرها به شمار میروند.
امامجمعه اهلسنت ارومیه تصریح کرد: امام حسن (ع) که به کریم اهلبیت شهرت دارد، با رفتار نیکو و اخلاق حمیده خود، در دورانی که جهان اسلام با چالشهای سیاسی بزرگی روبرو بود، با درایت و سیاستی حکیمانه، زمینهساز جهاد حسینی و حفظ اسلام ناب محمدی شد.
وی گفت: ایشان باتدبیر و مدیریتی دوراندیشانه، فضایی را فراهم آوردند که در آن، امام حسین (ع) توانست قیام خود را علیه ظلم و ستم امویان بهپیش ببرد.
به گفته ماموستا کلشی نژاد، امام حسن مجتبی (ع) بهعنوان الگویی برای حفظ اسلام در شرایط دشوار و بحرانهای تاریخی، استقامت و پایداری خود را در برابر ظلم و ستم لشکر اموی به نمایش گذاشت.
وی گفت: ایشان در مواجهه با جبهه تزویر و فریب اموی، همانند برادر خود امام حسین (ع) در کربلا، با شجاعت و ایثارگری مثالزدنی عمل کرد.
امامجمعه اهلسنت ارومیه، امام حسن مجتبی (ع) را نماد از خودگذشتگی و ایثار معرفی و اشاره کرد و گفت: ایشان بارها داراییها و زندگی خود را با نیازمندان و مستمندان به اشتراک گذاشتند، و این رفتار، نشاندهنده عمق انساندوستی و بخشندگی ایشان است.
وی خاطرنشان کرد: امام حسن (ع) با این کردار، الهامبخش نسلهای متمادی از مسلمانان بوده و همچنان بهعنوان یکی از ستارگان درخشان آسمان اسلام میدرخشد.
خاطرنشان میشود امام حسن (ع) دو بار تمام دارایی خود را به فقرا بخشیدند و سه بار نیمی از اموال خود را اهدا کردند. ایشان همچنین به دلیل بخشندگی و سخاوتمندیشان معروف بودند امام حسن (ع) در دوران خلافت پدرش، امام علی (ع)، در جنگهای جمل و صفین شرکت داشتند و پس از شهادت امام علی (ع)، به مدت حدود هفت ماه خلیفه مسلمانان بودند.
انتهای خبر/