» اخبار استان » بوکان » امام حسین (ع) برای اهل‌سنت نماد وحدت است
بوکان
بوکان - تیتر یک
امام جمعه اهل‌سنت بوکان:

امام حسین (ع) برای اهل‌سنت نماد وحدت است

مرداد ۱۲, ۱۴۰۲۱۱:۵۱ ق٫ظ 90

امام جمعه امیرآباد بوکان با اشاره به نقش قیام عاشورا در اتحاد مسلمین جهان، امام حسین (ع) را برای اهل تسنن نماد و پرچمدار وحدت امت اسلام دانست.

به گزارش حرف‌رک به نقل از کانی پرس؛ امام‌جمعه امیرآباد بوکان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما، ارادت اهل‌سنت به اهل‌بیت را غیرقابل‌انکار دانست و گفت: هر کس که خداباور و پیرو دین مبین اسلام باشد بی‌تردید دوستدار اهل‌بیت و خاندان پیامبر اکرم نیز است.

وی افزود: با نگاهی به رساله‌ها و کتاب‌های مهم اهل‌سنت به‌خوبی می‌توان عشق و ارادت بزرگان اهل‌تسنن به خاندان پیامبر اکرم را دید و این مهم بی‌تردید در سطح جامعه نیز نمایان است.

امام جمعه امیرآباد بوکان به یکی از احادیث پیامبر اکرم (ص) تحت عنوان حسین منی و انا من حسین، اشاره کرد و اظهار کرد: امام حسین (ع) از اهل‌بیت پیامبر (ص) و دوستدار همه مسلمانان جهان هستند.

این عالم اهل‌سنت تأکید کرد: اهل‌سنت در مذهب شافعی به تأسی از پیامبر اکرم (ص) در روزهای عاشورا و تاسوعا برای شهادت امام حسین (ع) روزه می‌گیرند و سنت پیامبر (ص) را لبیک می‌گویند.

کریمی خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) برای اهل‌سنت نماد وحدت است و ما هم از این نماد وحدت تبعیت می‌کنیم و لبیک می‌گوییم.

وی تصریح کرد: با نگاهی به وضعیت اجتماعی در شهرهای سنی‌نشین طی ماه محرم به‌ویژه روزهای تاسوعا و عاشورا به‌خوبی می‌توان ارادت اهل‌سنت به شهدای کربلا را دید و همین موضوع نشان می‌دهد که علی‌رغم تبلیغات چندصدساله دشمنان امام حسین ( ع) پرچم‌دار وحدت بین مسلمین هستند.

امام‌جمعه امیرآباد بوکان با تکرار و تأکید بر ارادت اهل‌سنت به امام حسین ( ع) افزود: شمار بسیاری از سادات حسینی و حسنی از اهل‌سنت هستند و رابطه خودشان را با اهل‌بیت پیامبر (ص) از جمله امام حسین (ع) حفظ کرده و به عاشورا و سوگواری در محرم وفادار مانده‌اند.

ماموستا کریمی با اشاره به ماهیت قیام کربلا ادامه داد: عاشورا نه یک حادثه که یک فرهنگ است، فرهنگی برخاسته از متن اسلام ناب که نقش حیاتی را در استحکام ریشه‌ها، رویش شاخه‌ها و رشد بار و برهای آن ایفا کرده است.

وی تصریح کرد: قیام حسین (ع) مظهر نبرد حق بر علیه باطل بود که هر چه زمان از آن بگذرد تبلور بیشتری در بین ملت‌ها و آزادی‌خواهان جهان پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: ما باید در اشتراکات گرد هم آییم؛ چون همه ما امام حسین (ع) را دوست داریم؛ اما شیوه‌های ابراز محبتمان فرق می‌کند و ما نباید به جزئیات و شیوه‌های دوست‌داشتن توجه داشته باشیم، بلکه باید بر اصل اصیل اتحاد که محبت به خدا و رسول و اهل‌بیت است اشتراک کنیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×