اهل سنت و شیعه دشمنان را ناکام گذاشتند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» سردار پورجمشیدیان فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا در مراسم بزرگداشت شهدای بدر و خیبر در حسینه ثارالله ارومیه اظهار داشت: دشمن در دوره انتخاباتی همه توان خود را به کار گرفت تا مردم را از شرکت در رایگیری باز دارد اما مانند همیشه ناکام ماند و شکست خورد.
وی ادامه داد: نمایندگانی که موفق شدند به مجلس شورای اسلامی بروند باید با مشکلات مردم و شهر خود مقابله کنند و در برابر رنجهای مردم مهربان باشند.
وی گفت: دشمن تلاش کرد تا اختلاف بین مردم ایجاد کند اما با حضور گسترده اهل سنت و شیعه در صندوقهای رای و انتخاب نمایندگان هر قوم به مجلس، دشمن دوباره شکست عظیمی را تجربه کرد.
پورجمشیدیان تصریح کرد: عملیات خیبر و بدر یکی از پیچیدهترین عملیات نظامی در جهان بود و آذربایجان نقش مهمی در این عملیات داشت و در این عملیات جوانان بسیاری خود را برای این سرزمین و انقلاب فدا کردند تا از کشور محافظت کنند.
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا گفت: شهید مهدی باکری با تمام وجود در برابر دشمنان کشور مقاومت کرد و در آخرین لحظه نیز با گلولهای که به پیشانیاش خورد به مقام شهادت نائل شد.
مراسم بزرگداشت شهدای خیبر و بدر با حضور سردار سرلشکر محسن رضایی، مسئولان استانی و فرمانده حمزه سیدالشهدا در حسینه ثارالله ارومیه برگزار شد.
خاطرنشان میشود عملیات بدر عملیات گسترده نظامی نیروهای مسلح ایران، در خلال جنگ ایران و عراق بود که در اسفندماه ۱۳۶۳ به مدت ۱۰ روز در منطقه هورالعظیم، به فرماندهی سپاه و با مشارکت نیروی زمینی ارتش، بر علیه نیروهای ارتش عراق انجام شد.
عملیات بدر در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۳۶۳ آغاز شد و تا ۲۹ اسفند ۱۳۶۳ ادامه داشت. نیروهای ایرانی در پیشروی اولیه از جزایر مجنون، موفق به گرفتن پاسگاه ترابه و تسخیر بخشی از بزرگراه بغداد – بصره شدند. بااینحال پاتک عراقیها نیروهای ایرانی را به عقب راند و حالت واماندگی جنگ ادامه یافت.
در این عملیات میزان تلفات طرفین بسیار بالابود و از سمت نیروهای ایرانی بالغ بر ۱۵ هزار نفر و از سوی عراق نیز بیش از ۱۰ هزار نفر کشته شدند. مهدی باکری؛ فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا و عباس کریمی؛ فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسولالله از جمله کشتهشدگان ایرانی در عملیات بدر بودند.
در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۶۲ نیروهای ایرانی به سمت جزیره مجنون یورش بردند. عملیات خیبر نخستین عملیات استراتژیک تهاجمی نیروهای ایرانی در طول جنگ ایران و عراق به شمار میآید. در این زمان نیروی هوایی ارتش ایران زمینگیر بود و تنها توانست در حدود ۱۰۰ سرتی عملیات انجام دهد. این موضوع دست نیروهای عراقی را در استفاده از بالگرد، برای هدف قراردادن نیروهای پیاده ایرانی باز گذاشت. با وجود تلفات بالای انسانی در عملیات خیبر، ایرانیها توانستند نیروهای عراقی را از جزیرهٔ مجنون بیرون برانند و این جزایر را به تصرف خود درآورند.
انتهای خبر/