تحصیل ۴۷۰ دانشجوی بینالملل در دانشگاه علومپزشکی
آرزو عاصمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرفرک»، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از سال 97 اقدام به جذب دانشجو کرده و پس از کسب مجوزهای لازم، از سال 98 این کار آغاز شد و هم اکنون نیز دانشجویان بسیاری از کشورهای مختلف، جذب دانشگاه علوم پزشکی ارومیه شدهاند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 470 نفر دانشجوی بینالملل از کشورهای ترکیه، عراق، اقلیم کردستان، پاکستان و هند در دانشگاه علومپزشکی ارومیه مشغول به تحصیل هستند و با توجه به اینکه رشتههای تحصیلی آنها پزشکی است و با جان انسانها سر و کار دارد بنابراین کیفیت تحصیل این دانشجویان بسیار حائز اهمیت است.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: بیشترین آمار تحصیل دانشجویان خارجی در رشتههای پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، پرستاری و همچنین رشتههای مختلف در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای است.
وی ادامه داد: سال گذشته کارگروه بینالمللی سازی آموزش پزشکی کلان منطقه دو کشوری، در سطح کشور مقام برتر را کسب کرد.
عاصمی گفت: کسب این مقام برتر به علت رعایت تمامی شاخصههای اعلامی وزارت بهداشت و درمان در حوزه بینالملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بوده است.
وی افزود: برای مثال سامانه Education Iran همواره به روز بوده و همچنین کارگاههای متعدد توانمندسازی کارکنان مانند کلاسهای زبان انگلیسی و یا دورههای توانمندسازی اساتید برای اساتید دانشجویان بینالمللی برگزار شده است.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در ادامه با اشاره به فعالیتهای این دانشگاه در جذب گردشگر سلامت گفت: بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی استان، توانستهاند در سال گذشته بیش از سه هزار نفر گردشکر سلامت را در سطح استان از ملیتهای مختلف شامل عراق، ترکیه، آذربایجان، پاکستان و سایر کشورها را پوشش دهند که از جمله موفقیتهای دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به شمار میرود.
عاصمی در ادامه تصریح کرد: در حوزه معاونت پژوهشی، سالانه حداقل دو مورد کنگره بینالمللی در سطح بالایی برگزار می شود و اواخر اردیبهشت امسال نیز یک کنگره بینالمللی با عنوان «وانا» در این دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: بیتردید در حوزه بینالملل، تمامی معاونتها از جمله معاونت آموزشی، معاونت تحقیقات و فناوری، معاونت امور بهداشتی، امور درمان و معاونت غذا و دارو دست به دست هم داده و کارها را پیش میبرند.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: تمامی این اقدامات سبب شد که یکی از روزهای هفته سلامت به نام روز بینالملل دانشگاه نامیده و مراسم ویژهای به همین مناسبت برگزار شود که در همین مراسم از دانشجویان مقام آور ورزشی و نخبه تجلیل و با همکاری واحد IPD بیمارستانها و همچنین انجمن های فعال دانشجویان غیرایرانی، نمایشگاهی نیز با تمرکز بر ظرفیتهای حوزه بینالملل برگزار شد.
وی تصریح کرد: به دلیل اهمیت دامنه گسترده فرهنگها و ملیتهای مختلف در روز بینالملل دانشگاه، دانشجویان کشورهای مختلف با لباسهای محلی خود، صنایع دستی و غذاهای بومی متنوع، غرفههای بسیار متفاوت شامل پخت و فروش غذاهای کشور خود را برپا کردند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت بینالمللی سازی دانشگاه تصریح کرد: در حال حاضر دنیا به سمت جهانی شدن پیش میرود و زمان سکون نیست و باید همراه با جهان حرکت کرد همانگونه که کشور ترکیه در حوزه جذب دانشجو و حوزههای علمی، پژوهشی و گردشگری فعالیت چشمگیری دارد بنابراین باید از کشورهای همسایه در این زمینه الگوبرداری و حتی بیش از آنها رشد و پیشرفت کرد چون دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از لحاظ علمی و پزشکی ظرفیتها و حرفهای بسیاری برای گفتن دارد.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اظهار داشت: اقداماتی که برای روز بینالملل دانشگاه انجام میشود با هدف تحقق اهداف و تحکیم جایگاه دانشگاه علوم پزشکی در منطقه انجام شده و خوشبختانه با توجه به اینکه دیدگاه حوزه بینالملل استاندار آذربایجان غربی بسیار گسترده است، دیدار وی با استانداران شهرهای مرزی کشورهای همسایه برای استان بسیار موثر بوده است.
وی افزود: برای مثال هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به سبب جایگاه بالای خود در لیست « ابتعاث» عراق جای گرفته در حالی که بیشتر دانشگاههای کشور در این لیست جایی ندارند بنابراین طبق این لیست کارمندان کشور عراق، مجاز به تحصیل و یا گذراندن دورههای تخصصی در این دانشگاه هستند.
انتهای خبر/