» اجتماعی » تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام و طیور
اجتماعی - اخبار استان
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی مطرح کرد:

تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام و طیور

فروردین 11, 14033:00 ب.ظ 7۰

مدیر‌کل دامپزشکی آذربایجان‌غربی از تشدید نظارت‌های بهداشتی در روزهای منتهی به 13 فروردین ماه، مقارن با روز طبیعت و شهادت حضرت علی (ع)، توسط اداره کل دامپزشکی استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«حرف‌رک»، امید خلیل‌زاده امروز در جمع خبرنگاران، از تشدید نظارت‌های بهداشتی در روزهای منتهی به ۱۳ فروردین ماه، مقارن با روز طبیعت و شهادت حضرت علی (ع)، توسط اداره کل دامپزشکی استان خبر داد و اظهار کرد: از تاریخ ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ تا ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۳، در قالب اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی نوروز و ماه مبارک رمضان امسال، با برقرای اکیپ‌های نظارتی ثابت و سیار به تعداد ۸۰ اکیپ در روز و تعداد ۳۴ اکیپ ثابت، از واحدهای عرضه تحت نظارت بازرسی بهداشتی به عمل آمد.

وی تصریح کرد: در این مدت، از چهار هزار و ۷۸۷ مورد بازرسی مقدار ۳۶۰ مورد اقلام غیر بهداشتی وبیش از پنج هزار کیلوگرم فرآورده مشکوک به آلودگی ضبط شد.

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در این راستا اقدامات قانونی جهت حذف فرآورده‌های ناسالم و غیر‌بهداشتی به مقدار سه هزار و ۴۶۳ کیلوگرم با هماهنگی مقام قضایی از زنجیره تأمین و توزیع معدوم شد.

وی ادامه داد: همچنین از ابتدای طرح تعداد سه میلیون و ۶۹۸ هزار و ۳۳۳ قطعه طیور گوشتی درسطح کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان کشتار و نظارت‌های بهداشتی لازم اعمال شده است.

خلیل‌زاده همچنین اضافه کرد: نظارت‌های بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاه‌های دام استان بر تعداد هفت هزار و ۸۴۲ رأس دام سبک و سنگین در طی مدت زمان اجرای طرح نظارت بهداشتی و شرعی انجام شده است.

وی افزود: در این ایام در قالب اکیپ‌های نظارتی صبح و بعد از ظهر اقدامات تشدیدی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام شامل رستوران‌های بین شهری، هتل‌ها، مراکز اقامتی و مراکز مسافرپذیر در اقدامات تشدیدی در دستورکار اداره کل بوده است و به مناسبت روز طبیعت و ۱۳ فروردین ماه به دلیل افزایش تقاضا برای مصرف فرآورده‌های خام دامی این اداره کل نیز با تشکیل اکیپ‌های ثابت و سیار اقدامات قانونی لازم برای برخورد با متخلفین احتمالی را در دستور کار دارد.

خلیل‌زاده با تاکید بر اینکه تلاش شده همه محصولات دارای شناسنامه و لیبل باشند، اظهار کرد: سامانه ۱۵۱۲ به صورت شبانه‌روزی آماده طرح شکایات مردم است. از سوی دیگر مردم می‌توانند از طریق استعلام کد رهگیری درج شده روی محصول در سامانه قرنطینه سازمان دامپزشکی از اصالت و هویت آن مطمئن شوند.

وی با اشاره به برخورد با شرکتی که محصولات تولیدی آن فاقد بارکد و شناسنامه هستند، بیان کرد: مردم برای حصول اطمینان از اصالت تخم مرغ و گوشت نیز می‌توانند از طریق سامانه مجوزهای دامپزشکی اقدام کنند. همچنین در صورت مشاهده خون مردگی، مشکل خاص یا بوی نامناسب مرغ، گوشت و تخم مرغ، موضوع را به دامپزشکی اطلاع دهند.

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×