» اخبار استان » تشدید نظارت بهداشتی محصولات غذایی شب یلدا
اخبار استان - پیشخوان - سلامت
مدیر گروه سلامت دانشگاه علوم‌پزشکی آذربایجان‌غربی خبر داد:

تشدید نظارت بهداشتی محصولات غذایی شب یلدا

آبان ۲۰, ۱۴۰۳۸:۳۵ ق٫ظ 30

مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم‌پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: با نزدیک شدن به شب یلدا، نظارت‌های بهداشتی بر غرفه‌های عرضه موادغذایی در نمایشگاه‌های فصلی افزایش یافته است تا محصولات با کیفیت و سالم به دست مصرف‌کنندگان برسد.

رضا آرمیون در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ با اشاره به اهمیت شب یلدا به عنوان یکی از آیین‌های سنتی ایرانیان که با دورهمی و مصرف موادغذایی خاصی چون انواع نقل، حلوا و شیرینی‌های محلی همراه است، بر لزوم پایش مستمر غرفه‌های عرضه‌کننده موادغذایی تاکید کرد و اظهار داشت: عرضه این مواد، به‌ ویژه در فصل سرد و با تقاضای بالا، نیازمند رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و الزامات مرتبط با نگهداری و عرضه ایمن است.

وی در ادامه به بیان نگرانی‌ها و ضرورت‌های ایمنی غذایی در نمایشگاه‌های فصلی پرداخت و گفت: با توجه به نزدیکی شب یلدا و افزایش استقبال مردم از این نمایشگاه‌ها، نظارت بر کیفیت و سلامت موادغذایی عرضه‌ شده همچون نقل و حلوای سنتی، باید با حساسیت بیشتری انجام شود.

مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم‌پزشکی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: بررسی وضعیت بهداشتی غرفه‌ها، نظارت بر شیوه نگهداری محصولات، و رعایت زنجیره سرمایی برای محصولات حساس از مهمترین مسائلی است که باید مدنظر قرار گیرد.

وی بیان کرد: با توجه به توافق ارگان‌های حاضر، برنامه‌ریزی جامعی برای اجرای بازرسی‌های مشترک صورت پذیرفت این برنامه‌ریزی شامل همکاری نزدیک با اصناف و مجریان نمایشگاه‌ها برای اطمینان از رعایت شرایط بهداشتی و جلوگیری از عرضه محصولات غیربهداشتی به شهروندان است.

آرمیون بیان کرد: در این راستا تصمیم گرفته شد که دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدتی به منظور افزایش آگاهی غرفه‌داران از اصول نگهداری موادغذایی و پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود چراکه ترویج آگاهی‌های بهداشتی و تشویق غرفه‌داران به رعایت استانداردهای لازم، نقش مهمی در سلامت عمومی جامعه ایفا می‌کند.

وی در پایان از اجرای سخت‌گیرانه مقررات بهداشتی در استان خبر داد و اظهار کرد: طی این مدت نظارت‌های روزانه و سرزده بر غرفه‌ها انجام شود تا اطمینان حاصل شود که هرگونه موادغذایی که به دست مردم می‌رسد، عاری از هر نوع آلودگی و در بهترین شرایط بهداشتی عرضه می‌شود.

انتهای خبر/ م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×