» اجتماعی » تشکیل ۲۲۰ پرونده سقط جنین در آذربایجان‌غربی
اجتماعی - اخبار استان - تیتر یک
مدیرکل پزشکی قانون آذربایجان‌غربی خبر داد:

تشکیل ۲۲۰ پرونده سقط جنین در آذربایجان‌غربی

آذر 21, 14030:30 ق.ظ 3۰

مدیرکل پزشکی قانون آذربایجان‌غربی گفت: در هشت ماه گذشته 220 پرونده سقط جنین به مراجع قانونی ارسال شده است که نشان از نگرانی‌های جدی در خصوص سلامت اجتماعی و پزشکی در این استان دارد.

موسی ادیب‌فر، در گفتگو با خبرنگار «حرف رک»، به آمار و تحلیل‌هایی از وضعیت حوادث و جرایم در استان در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: در زمینه نزاع‌های خانوادگی و عمومی، آمار نشان می‌دهد که مردان با ۱۵ هزار و ۲۳۰ مورد نزاع، سهم عمده‌ای را به خود اختصاص داده‌اند در حالی که زنان در این زمینه با ۵ هزار و ۶۲۰ مورد نزاع در رتبه دوم قرار دارند در مجموع، این آمار به ۲۰ هزار و ۸۵۰ مورد نزاع در سطح استان می‌رسد که یک آمار نگران‌کننده به شمار می‌رود.

وی افزود: تصادفات رانندگی نیز یکی از موضوعات اصلی در آذربایجان‌غربی به شمار می‌آید در سال جاری، ۶ هزار و ۶۶۹ مرد و ۲ هزار و ۸۰۳ زن در حوادث رانندگی استان آسیب دیده‌اند جمع کل این حوادث به ۹ هزار و ۴۷۲ مورد می‌رسد که نسبت به سال گذشته، از رشد قابل توجهی برخوردار است این افزایش می‌تواند ناشی از عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، سرعت غیرمجاز و مشکلات زیرساختی باشد.

مدیرکل پزشکی قانون آذربایجان‌غربی به حادثه‌های ناشی از کار نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه حوادث کاری، تعداد مردان آسیب‌دیده برابر با یک هزار و ۲۷ نفر و زنان نیز ۳۴ نفر گزارش شده است در مجموع، یک هزار و ۶۱ حادثه در محیط‌های کاری در استان ثبت شده است این موضوع نیازمند توجه بیشتر به ایمنی در محیط‌های کاری، آموزش‌های پیشگیرانه و نظارت دقیق‌تر بر شرایط کارگران است.

وی به پرونده‌های سقط جنین اشاره کرد و افزود: در بخش دیگری از پرونده‌های حقوقی و پزشکی استان، تعداد ۲۲۳ نفر به دلیل انجام سقط جنین غیرقانونی تحت پیگرد قرار گرفته‌اند این مسئله نشان‌دهنده ضرورت تقویت آگاهی‌بخشی و نظارت بر مسائل بهداشتی و قانونی در این زمینه است.

ادیب‌فر به لزوم ارتقاء فرهنگ عمومی، تقویت اقدامات پیشگیرانه و همکاری بیشتر دستگاه‌های مختلف اجرایی برای کاهش این آمارها تاکید کرد. وگفت: آگاهی‌رسانی در زمینه رفتارهای صحیح اجتماعی، مراقبت‌های بهداشتی و ایمنی در محیط‌های کاری و جاده‌ای می‌تواند به کاهش این حوادث و جرایم کمک کند و در نهایت به تأمین امنیت و سلامت عمومی جامعه بیانجامد.

انتهای خبر/ م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×