» اخبار استان » توسعه زنجیره تولید نان‌های صنعتی ضروری است
اخبار استان - اقتصادی - پیشخوان
فرماندار ارومیه:

توسعه زنجیره تولید نان‌های صنعتی ضروری است

مرداد ۱۶, ۱۴۰۳۱۰:۰۴ ق٫ظ 60

فرماندار ارومیه گفت: در راستای توسعه زنجیره تولید و توزیع نان‌های صنعتی لازم است تدابیری اتخاذ گردد تا علاوه بر دسترسی آسان شهروندان به محل‌های توزیع، تنوع نان متناسب با ذائقه مردم تولید شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف‌رک» فرماندار شهرستان ارومیه به همراه هیاتی متشکل از معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، مدیر جهاد کشاورزی و رئیس تعاونی روستایی شهرستان، از چندین مرکز خرید دولتی و خصوصی گندم بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند خرید این محصول استراتژیک قرار گرفتند.

عماری ضمن تقدیر از تلاش‌های عوامل تولید و خرید گندم، بر لزوم بهبود کیفیت نان تأکید کرد و گفت: برای جلوگیری از اتلاف انرژی و سرمایه‌های ملی، باید جراحی بزرگ در کیفیت نان انجام شود.

وی ادامه داد: این اقدام باید با فرهنگ‌سازی مناسب برای الگوی مصرف و کاهش ضایعات از طریق برنامه‌های آموزشی صوتی و تصویری همراه باشد.

فرماندار شهرستان ارومیه تصریح کرد: در راستای توسعه زنجیره تولید و توزیع نان‌های صنعتی، لازم است تدابیر لازم اتخاذ شود تا شهروندان به راحتی به محل‌های توزیع دسترسی داشته باشند و تنوع نان‌ها با توجه به ذائقه مردم افزایش یابد.

عماری همچنین به آمار خرید گندم اشاره کرد و گفت: تا به امروز ۴۲ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل خرید به بیش از ۷۰ هزار تن برسد.

امجدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد: امسال بیش از ۴۶ هزار هکتار از اراضی شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته که شامل ۱۰ هزار و ۱۰۰ هکتار گندم آبی و ۳۶ هزار و ۷۸۷ هکتار گندم دیم است.

وی همچنین به فعالیت هشت مرکز خرید گندم در شهرستان اشاره کرد و افزود: کار خرید گندم از اوایل تیر ماه آغاز شده و با بازدید مستمر دستگاه‌های متولی از مراکز خرید، مشکلات احتمالی خرید به حداقل رسیده است.

محمد قربانی، رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان ارومیه، نیز در حاشیه این بازدید به فعالیت ۴۱ شرکت تعاونی روستایی در ۶۱۱ روستا با عضویت ۱۰۴ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: این تعاونی‌ها نقش مهمی در تسهیل خرید و فروش محصولات کشاورزی دارند و با توجه به ظرفیت‌های موجود، همکاری بیشتری در این زمینه نیاز است.

در ادامه، پیشنهادات جدیدی برای بهبود روند خرید و توزیع گندم مطرح شد، از جمله به‌کارگیری تکنولوژی‌های نوین برای مدیریت بهتر انبارها و بهبود فرآیندهای خرید. همچنین، بحث‌هایی در مورد افزایش برنامه‌های آموزشی برای کشاورزان و ایجاد کانال‌های ارتباطی جدید جهت تسهیل ارتباط میان کشاورزان و مراکز خرید نیز مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای خبر/ وکیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×