جرمانگاریِ خالیکردن دل مردم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ عدهای همتشان این است که دل مردم را خالی کنند؛ نباید اتفاق بیفتد بعضی در خارج و رسانههای خارجی به زبان فارسی حرف میزنند و قضایا را جوری تصویر میکنند تا مردم را ترسانده و دل آنان را خالی کنند. باید با آنها جور دیگر برخورد کرد.
اما در داخل کسی نباید این کار را کند؛ اگر کسی در داخل، در تحلیل و بیانی جوری حرف بزند که معنایش خالی کردنِ دل مردم باشد، این جرم است و باید دنبال شود.
این بخش پایانی بیانات مهم و ویژه رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با اقشار مختلف مردم بود. دیداری که بسیاری در داخل و خارج از کشور، منتظر برگزاریِ آن و همچنین اعلام موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال وقایع اخیر سوریه بودند.
«خالیکردنِ دل مردم» را نهی و آن را جرمانگاری کردند؛ در این مسیر نیز مسئولین بخشهای مختلف میتوانند بررسی کنند که چه عواملی در پی به وحشت انداختن مردماند.
القای «ناامیدی» و «نمیشود» در هر شرایطی نباید صورت بگیرد؛ چه برسد به شرایط خطیر امروز که ایران با مسائل مختلف و چند بُعدی مواجه است و برخی از آن پدیدهها مانند تورم، گرانی، مسکن، آلودگی هوا، قطعی برق و غیره زندگیِ روزمرهی بسیاری از مردم را تحت تأثیر خود قرار داده است.
اولین تأثیر اشاعه ضعف و ناتوانی به مردم که بهسرعت هم در اذهان جامعه اثر خواهد گذاشت، ترس و واهمه است جامعهای هم که بترسد نخواهد توانست درست تصمیم بگیرد و باید هزینههای زیادی مصروف شود تا آرامشِ ضمنی به اذهان برگردد.
القای ناکارآمدیِ نظام جمهوری اسلامی در پسزمینه پردازشهای رسانهایِ ضدانقلاب و بیگانه که بهزبان فارسی برای اقشار مختلف مردم ایران برنامهریزی و اقدام میکنند، دیده میشود البته این مسیری نیست که در چند ماه اخیر شروع شده باشد و کارویژهی این رسانهها از ابتدای پیروزی انقلاب بوده و امپراطوری رسانهایِ غرب نیز پولپاشی بسیاری برای این پروژه کرده است.
این اقدامات در شرایط فعلی و بعد از اتفاقات چند ماه اخیر، از جمله جابجایی دولت در ایران با شهادت آیتالله رئیسی، اتفاقات منطقه، ناکامی اسرائیل در جنگ با غزه و لبنان و بهخصوص تندادن به آتشبس و همچنین وقایع سوریه، بهشکل محسوسی شدت گرفته است.
وضعیت رسانهها و بلندگوهای خارجی مشخص است ولی داخل کشور هم شاهدیم برخی به هر دلیل رفتار و گفتاری دارند که منجر به «خالیشدن دل مردم» شده و از آن القای ناامیدی برداشت میشود.
وجود مشکلات در کشور قابل انکار نیست و مردم هم در فشارند ولی اینکه به جامعه پالس منفی ارائه و اظهار ضعف شود، کمکی به حل مسائل نخواهد کرد که هیچ، بلکه بر مشکلات میافزاید و آب به آسیاب دشمن ریختن است. در کنارِ گفتار و رفتار صادقانه با جامعه و بیان مسائل، باید به مردم امید داد و ترس را به میان ملت نکشاند.
مردم ایران در ۴۶ سال گذشته در شرایط سخت و ویژهی بسیار بوده و آن را سپری کردهاند؛ از وضعیت اوایل انقلاب، جنگ تحمیلی، تابستان ۱۳۶۰ و ترورهای منافقین گرفته تا فتنه ۱۳۸۸، تحریمهای شدید اقتصادی، تورم، گرانی، کرونا و امثال آن که احصای صبوریها و همراهیهای مردم اینجا ممکن نیست.
صواب است که مسئولان بخشهای مختلف و تصمیمگیران در برنامهریزیهای خود این صبر و همراهیِ مردم را مد نظر داشته و طوری کارها را بهپیش ببرند که «امنیت روانی» جامعه خدشهدار نشود.
انتهای خبر/