» اجتماعی » خودکفایی انرژی با احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی
اجتماعی - اخبار استان - پیشخوان
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه مطرح کرد:

خودکفایی انرژی با احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی

اسفند 1, 14039:00 ق.ظ 4۰

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: نیروگاه‌های خورشیدی خانگی، گامی به‌سوی خودکفایی انرژی و کاهش هزینه‌ها است.

حسین پناهی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»، با اشاره به ناترازی مزمن در حوزه برق و انرژی، بر اهمیت توسعه راهکارهای جایگزین و بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر تأکید کرد و اظهار داشت: رشد روزافزون مصرف برق و چالش‌های اقتصادی ناشی از تأمین انرژی، نیازمند مدیریت هوشمندانه و سیاست‌گذاری دقیق است و افزایش تعاملات میان نهادهای ذی‌ربط، کاهش بروکراسی‌های پیچیده و تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه انرژی‌های پاک ضروری است.

وی افزود: با توجه به افزایش مصرف انرژی و چالش‌های ناشی از آن، باید سیاست‌گذاری‌های جدیدی را در راستای بهره‌گیری از انرژی خورشیدی و سایر منابع تجدیدپذیر اتخاذ کنیم تا علاوه بر کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی، زمینه حفظ محیط‌زیست و کاهش آلودگی را نیز فراهم کنیم.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه، ضمن ابراز خرسندی از ابلاغ وزارتی مبنی بر الزام استفاده از سلول‌های خورشیدی در پروژه‌های انبوه‌سازی، این اقدام را گامی مثبت در راستای توسعه پایدار شهری دانست و با اشاره به ظرفیت بالای نیروگاه‌های کوچک خانگی اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی خانگی نه‌تنها می‌تواند نیاز انرژی خانوارها را تأمین کند، بلکه با ایجاد یک منبع درآمد پایدار، به صاحبان واحدهای مسکونی امکان می‌دهد از طریق فروش مازاد برق تولیدی، به اقتصاد خانوار کمک کنند.

پناهی بر ضرورت تشکیل کارگروه انرژی‌های تجدیدپذیر با حضور نمایندگان انبوه‌سازان و ادارات متولی حوزه ساخت‌وساز تأکید کرد و گفت: این کارگروه با بررسی چالش‌های موجود، راهکارهای عملی برای تسهیل در روند اجرایی طرح‌های مرتبط با انرژی‌های پاک ارائه دهد.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان با تأکید بر اهمیت تعامل و همکاری همه بخش‌ها در این زمینه گفت: برای دستیابی به شهری هوشمند و پایدار، لازم است تمامی دستگاه‌های اجرایی، سازندگان، سرمایه‌گذاران و شهروندان در مسیر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گام بردارند و این امر تنها از طریق تعامل، هماهنگی و تصمیم‌گیری‌های اصولی ممکن خواهد بود.

انتهای خبر/ م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×