خوزستان طعم توتفرنگی گرفت
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک » به نقل از شبکه اطلاع رسانی «رهیاب»؛ خوزستان بهعنوان قطب کشاورزی از ظرفیت خوبی برای کشت میوههای مختلف برخوردار است، شهرستان ایذه به دلیل دارا بودن اراضی مستعد و شرایط اقلیمی مطلوب و خاک حاصلخیز یکی از مراکز مهم تولید توتفرنگی استان محسوب میشود.
نوید احمدی با اشاره به اینکه کشت توتفرنگی در ایذه از اواسط مهرماه تا اواخر آبان انجام میشود، گفت: در سال زارعی جدید توتفرنگی در بیش از ۷۰ هزار متر مربع از گلخانههای این شهرستان کشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه افزود: عمده ارقام کشت شده توتفرنگی در شهرستان ایذه شامل پاروس، کاماروسا، آلبیون، سابرینا و سان آندریاس است و بیش از نیمی از توت فرنگی تولید شده علاوه بر شهرهای خوزستان به سایر استانهای کشور صادر میشود.
برداشت توتفرنگی در شهرستان ایذه از اواخر آذرماه آغاز و تا اواخر اردیبهشتماه ادامه دارد. البته کشت تونلی توت فرنگی با مساحت ۳.۵ هکتار در شهرستان باغملک اجرا میشود.
این سازه جزو سازههای سبک و ارزانقیمت دستهبندی میشود که علاوه بر کاهش هزینههای احداث، از محصول در برابر آسیبهای محیطی و حشرات محافظت میکند.
همچنین کشت توت فرنگی در بیش از ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی دزفول انجام میشود.
روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم از این میوه خوشمزه و پرطرفدار برداشت میشود و در صورت مساعد بودن شرایط آبوهوایی، پیشبینی میشود تا پایان امسال حدود ۱۷ تن برداشت شود.
کشت توت فرنگی در دزفول به ۲ روش گلخانهای و سنتی انجام میشود و باغداران از دولت و جهاد کشاورزی شهرستان انتظار دارند برای تداوم کشت این محصول و تجهیز مزارع به سیستم آبیاری قطرهای مورد حمایت قرار گیرند.
توت فرنگی دزفول به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیر به سایر شهرستانهای استان خوزستان از جمله؛ اهواز و آبادان و همچنین استانهای دیگر کشور صادر میشود.
انتهای خبر/