» ورزش » در لیست نبودم،اجازه شرکت ندادند
ورزش
ملی‌پوش پارادوچرخه‌سواری:

در لیست نبودم،اجازه شرکت ندادند

اسفند 1, 14038:54 ق.ظ 3۰

ملی‌پوش پارادوچرخه‌سواری گفت: هنگام اعزام به تایلند جهت شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا به دلیل نبودن اسم در فهرست مسابقات اجازه شرکت در مسابقه پیدا نکردم.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ احمد حمزه لویی در جریان مسابقات دوچرخه‌سواری جاده قهرمانی آسیا، نماینده پاراسایکلینگ کشورمان باوجود اعزام به تایلند نتوانست مجوز شرکت در مسابقات را پیدا کند و این در حالی بود که این ورزشکار ثبت‌نام نشده بود، اما به درخواست خودش و با هزینه شخصی اعزام شد.

 حمزه لویی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره مسابقه‌ندادن در قهرمانی آسیا اظهار داشت: امسال، سال سومی بود که تلاش می‌کردم تا اعزام شوم. در سال‌های قبل موفق نشده بودم، اما امسال با همکاری فدراسیون و شرایطی که مهیا شد، اعزام شدم. جالب اینکه در سال‌های قبل باوجود آمادگی خوبی که داشتم، هیچ‌کس از من خبر نمی‌گرفت، ولی امسال همه به‌خاطر اتفاقی که رخ‌داده، پیگیری می‌کنند.

 وی افزود: مسابقات قهرمانی آسیا هر سال برگزار می‌شود و چند نفر از دوستان از جمله آقای فرزاد که همشهری و دوستم است، در دوره‌های قبلی شرکت می‌کرد. در هیچ دوره‌ای مثل امسال، کلاس‌بندی قبل از مسابقات انجام نمی‌شد، یعنی ورزشکار باید قبل از شروع مسابقات خودش را به کمیته پزشکی نشان می‌داد تا سطح کلاسش مشخص شود. من در داخل کشور کلاس‌بندی شده و در رده C۴ بودم، اما امسال رده‌ام به C۳ تغییر کرد. وقتی شرایط را بررسی کردم، متوجه شدم که احتمال مدال‌آوری‌ام در رده جدید در قهرمانی آسیا خیلی زیاد و تقریباً صددرصد است؛ بنابراین این ریسک را قبول کردم و به فدراسیون گفتم که می‌خواهم با هزینه شخصی اعزام شوم و در واقع این فکر را داشتم که طبق سنوات گذشته کلاس‌بندی انجام نمی‌شود و ورزشکاران با همان کلاس‌بندی داخلی شرکت می‌کنند، اما در آنجا دیدیم که کلاس‌بندی صورت‌گرفته و این شرایط امسال تغییر کرده بود. این بدان معنا بود که آنهایی که اسمشان در فهرست بوده، از طرف اتحادیه جهانی کلاس‌بندی می‌شدند. اسم من در فهرست اعزام فدراسیون بود، اما در استارت فهرست مسابقه و کلاس‌بندی نبود، چون اطلاع نداشتیم که قرار است کلاس‌بندی انجام شود.

 این ورزشکار ۴۸ساله ادامه داد: ورزشکارانی که قبلاً در بازی‌های پارالمپیک و پاراآسیایی کلاس‌بندی شده بودند، دیگر نیازی به کلاس‌بندی نداشتند، ولی باتوجه‌به اینکه اولین اعزام برون‌مرزی و بین‌المللی‌ام بود و رده بین‌المللی نداشتم، باید در این کلاس‌بندی شرکت می‌کردم که البته نشد. در سال‌های قبل روال این‌گونه بود که اگر کلاس‌بندی نبود، به رده داخلی استناد می‌کردند و حتی اگر به کلاس‌بندی شک داشتند، یک کلاس‌بالاتر می‌بردند. من هم با خودم گفتم که اگر رده C۳ را تایید نکردند، در کلاس C۴ پا می‌زنم.

 حمزه لویی گفت: کمیسر (سرداور) مسابقات آدم خیلی سخت‌گیر و مقرراتی بود و گفت باتوجه‌به اینکه اسم من در فهرست کلاس‌بندی نیست، نمی‌توانم شرکت کنم. رسول اسدی رئیس فدراسیون به همراه مسئول روابط بین‌المللی فدراسیون و همچنین وفایی مدیر تیم‌های ملی نیز آنجا بودند و خیلی تلاش کردند و حتی با UCI مکاتبه کردند و ایمیل زدند تا اجازه را صادر کنند، چون کمیسر گفته بود که در صورت صدور مجوز از طرف UCI اجازه شرکت می‌دهد.

 وی در پاسخ به این سؤال که «چرا اسم شما از همان ابتدا در فهرست نبود؟» عنوان کرد: اعلام نکرده بودند که قرار است کلاس‌بندی انجام شود و به‌نوعی غافلگیر شده بودیم. فدراسیون به من گفت باتوجه‌به اینکه کلاس بین‌المللی ندارم، احتمالاً اجازه مسابقه نمی‌دهند. من هم گفتم با استناد به کلاس داخلی شرکت می‌کنم. وقتی که در تایلند آن اتفاق افتاد، مسئولان خیلی تلاش کردند و UCI نیز قضیه را به برگزارکننده مسابقه انتقال داد تا او تصمیم بگیرد. متأسفانه کمیسر مسابقات باوجود تلاش‌ها و صحبت‌های مختلفی که انجام شد، قبول نکرد و گفت تنها کاری که می‌تواند انجام بدهد، این است که در یک کلاس بالاتر رکاب بزنم، به این شرط که نتیجه‌ام در جدول ثبت نمی‌شود. من هم فقط در تایم تریل پا زدم و در کلاس C۳ نفر اول شدم و اگر کلاس داشتم، طلایم قطعی می‌شد.

 وی درباره هزینه‌ها گفت: چون به اصرار خودم اعزام شدم و فدراسیون تمایلی به این کار نداشت، هزینه‌ها را خودم دادم که به‌نوعی هدررفت. چیزی که روابط بین‌الملل به من گفت، این بود که یک ددلاین برای ثبت‌نام وجود داشته و اسم من برای اعزام یک روز بعد از آن ددلاین مورد موافقت قرار گرفته است. در واقع با اعزام من موقعی موافقت شد که ددلاین بسته شده بود.

 حمزه لویی در واکنش به اینکه «چرا ثبت‌نام شما یک روز زودتر انجام نشده بود؟» گفت: سیاستشان این بود که اعزام نکنند، اما با اصرار من مجاب شدند و این را هم گفتند که ممکن است اجازه حضور در مسابقه داده نشود. من حتی به کمیسر گفتم که حداقل در همین تایلند کلاس‌بندی شوم تا در مسابقات بعدی نیاز به کلاس‌بندی نداشته باشم و او این مسئله را هم قبول نکرد. حالا طبق قول فدراسیون، قرار است در مسابقاتی که اردیبهشت در بلژیک برگزار می‌شود، همکاری می‌شود تا شرکت کنم.

 حمزه لویی در پایان درباره شانس حضورش در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا گفت: ورزش جانبازان و معلولین این حسن را دارد که شرایط سنی مثل ورزش افراد سالم خیلی تأثیرگذار نیست. برای مثال در پارالمپیک قبل یک زن ۵۷ساله ژاپنی در کلاس C۳ حضور داشت. اگر همان کلاس C۳ برای من تایید شود، فکر می‌کنم تا چند سال می‌توانم بحث مدال‌آوری در این کلاس را تضمین کنم، چون متوجه شدم که راحت می‌توانم مدال بگیرم.

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×