رشد تولید دانشبنیانها تأثیر ویژهای بر مهار تورم دارد
جواد نورینیا در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی حرف رک اطهار کرد: اگر برنامه مهار تورم با مدیریت صحیح در مسیر واقعی خود قرار بگیرد و حمایت از تولید محصولات نیز مبتنی بر نیازمندیهای جامعه باشد، قطعاً شاهد رشد تولید و مهار تورم در کشور خواهیم بود.
وی افزود: پارک علم و فناوری استان امسال متناسب با شعار مهار تورم و رشد تولید و همچنین متناسب با مأموریت اصلی پارکهای علم و فناوری، حمایت از کسبوکارهای نوآورانه و تجاریسازی ایدهها برای تولید کالا و خدمات را در دستور مار خود قرار داده است.
وی افزود: باتوجهبه برنامهریزی انجام شده هم اکنون یک هزار و ۵۶ نفر در واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری استان مشغول بکار هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر فروش واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان داریم ۷۳درصد نسبت به سال گذشته رشد داشتهاند گفت: برای تحقق این مهم برنامههای جامعی در حوزه تجاریسازی شامل برگزاری رویدادها، برپایی کارگاههای تخصصی و انجام مشاورههای موردنیاز واحدهای فناور برگزار شده است.
وی اظهارداشت: اگر برنامه مهار تورم با مدیریت صحیح در مسیر واقعی خود قرار بگیرد و حمایت از تولید محصولات نیز مبتنی بر نیازمندیهای جامعه باشد، قطعاً شاهد رشد تولید و مهار تورم در کشور خواهیم بود.
نورینیا افزود: در حوزه دانشبنیانها به سبب اینکه شرکتها طیف گستردهای از محصولات وارداتی و موردنیاز جامعه را تولید میکنند، عملاً رشد تولید باعث جلوگیری از خروج ارز و در نهایت مهار تورم خواهد شد؛ بر همین اساس رشد تولید در حوزه دانشبنیان تأثیر ویژهای بر مهارم تورم خواهد داشت.
وی، به مشکلات پیشروی پارکهای علم و فناوری برای تحقق این مهم اشاره کرد و گفت: یکی از عمدهترین مشکلات پارک های علم و فناوری مربوط به اعتبارات است. هزینهها در فرایند تجاریسازی بسیار بالاست و نیازمند این هستیم که نگاه متفاوت و ویژهای به حوزه تجاریسازی و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور صورت گیرد.
رئیس پارک علم و فناوری استان تصریح کرد: در حال حاضر ما در دو بخش” اعتبارات” و ” ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور” فعالیت داریم.
وی خاطرنشان کرد: اگر بودجه پارک ها متناسب با مأموریت آنها تأمین شود، شاهد رشد تولید و مهار تورم خواهیم بود. اشتغالزایی در این بخش نیز کاملاً مقرونبهصرفه و کمهزینهتر از تولیدات معمول است، زیرا در این حوزه در فرایند تولید محصول و ایجاد ارزش تکیه بر روی منابع دانشی است تا منابع فیزیکی. در حال حاضر برای ایجاد هر اشتغال پایدار بیش از یک میلیارد تومان هزینه در کشور صرف میشود، درصورتیکه اگر حوزه دانشبنیانها حمایت شود، زمینه اشتغال جوانان با مبالغ بسیار کمتری فراهم خواهد شد.
انتهای پیام/