طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی آغاز شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» به نقل از خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آذرباخیش» کریم علینژاد در نخستین نشست عدالت فضاهای آموزشی این شهرستان اظهار کرد: طرح نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی در این شهرستان با دستور ریاستجمهوری و استاندار محترم در راستای ارتقای شاخصها ابلاغ شده برگزار شد که امروز اولین جلسه بود.
وی با اشاره به پروژههای نیمهتمام در حوزه آموزشی افزود: در حال حاضر ۱۴ مدرسه که در اثر زمینلرزه دو سال گذشته تخریب شده بودند، بااعتبار دو هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا بوده و پیشرفت ۷۰ درصدی داشته است.
فرماندار خوی همچنین بیان داشت: تعداد ۳۴ مدرسه نیز در راستای بازسازی، مقاومسازی و جمعآوری مدارس کانکسی، بااعتبار ۳ هزار میلیارد ریال در دست اجرا بوده که ۴۸ پروژه تا آغاز سال تحصیلی جدید، به اتمام خواهد رسید.
وی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی شهرستان خوی، تمامی دستگاهها پایکار بوده و طی جلسه برگزار شده، بخشداران هر بخش بهعنوان مسئول رسیدگی در اجرای پروژهها انتخاب شدند.
علینژاد به سرانه آموزشی شهرستان خوی اشاره کرد و گفت: اکنون سرانه آموزشی شهرستان خوی بهازای هر دانشآموز، زیر سه متر است که امیدواریم با اتمام پروژههای در دست احداث، این رقم به میانگین استانی یعنی ۴/۲ دهم نزدیک بشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین توسعه سرانه ورزشی و پرورشی در دستور کار بوده و امسال ۵۰ درصد توسعه داشتیم؛ ولی بازهم از استانداردها پایین بوده و در تلاش هستیم این رقم را به حد مطلوب برسانیم.
فرماندار خوی افزود: ساخت مدارس جدید و مقاومسازی مدارس قدیمی، علاوه بر افزایش سرانه آموزشی، میتواند به بهبود کیفیت آموزش نیز کمک کند. در ساخت مدارس جدید، استانداردهای ایمنی و کیفیت ساختمانی به طور کامل رعایت میشود استفاده از مصالح مقاوم در برابر زلزله، سیستمهای گرمایشی و سرمایشی پیشرفته و تجهیزات آموزشی مدرن، از جمله اقدامات انجام شده برای ایجاد محیطهای آموزشی ایمن و کارآمد است.
وی گفت: توسعه فضاهای آموزشی در شهرستان خوی، علاوه بر تأثیر مستقیم بر کیفیت آموزش، میتواند به توسعه پایدار منطقه نیز کمک کند. آموزش باکیفیت، نیروی انسانی ماهر تربیت میکند و به ایجاد فرصتهای شغلی جدید کمک میکند همچنین، مدارس بهعنوان مراکز فرهنگی و اجتماعی، نقش مهمی در توسعه جامعه ایفا میکنند.
فرماندار خوی علاوه بر اقدامات عمرانی در حوزه آموزشی بر لزوم توجه به کیفیت آموزشی نیز تأکید کرد و با اشاره بهضرورت بهروزرسانی تجهیزات آموزشی و فراهمسازی امکانات مناسب برای معلمان، اظهار داشت: معلمان بهعنوان مهمترین رکن آموزش، نیازمند حمایت و پشتیبانی هستند و برگزاری دورههای آموزشی مستمر و فراهمسازی امکانات پژوهشی برای آنها، میتواند به ارتقای کیفیت آموزش کمک شایانی کند.
انتهای خبر/