لزوم تلاش برای عملیاتیشدن شعار «جهش تولید»
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»، حجتالاسلاموالمسلمین سید مهدی قریشی امامجمعه ارومیه امروز در خطبههای عبادی و سیاسی نمازجمعه این شهرستان با اشاره به شعار سال که همه ساله از سوی مقام معظم رهبری انتخاب میشود، گفت: شعار سال و رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب برای «جهش تولید با مشارکت مردم» جزو اولویتهای مردم و مسئولان است تا مشکلات اقتصادی کشور مرتفع شود.
قریشی بیان کرد: در خصوص تحقق این شعار هم مسئولان امر و هم متولیان تولید و مردم باید پایکار باشند و با سیاستگذاریهای درست زمینه تحقق فرمایش رهبری را فراهم کنند.
وی با بیان اینکه مسئولان فرصت تحقق شعار سال را باید فراهم کنند، گفت: دولت و مسئولان زمینه برای تولید فراهم کرده و راهکارهای مناسبی را ارائه دهند و با سپردن اقتصاد به دست مردم تنها نقش حمایتگری و نظارتی داشته باشند.
قریشی تصریح کرد: برای حل مشکلات اقتصادی کشور مردم نیز باید پایکار آمده و هر فردی وظیفه خود را بهخوبی انجام دهد و همه بدانند گره مشکل اقتصادی کشور تولید است و جامعه با تولید آباد میشود.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری و همچنین به تمرکز ایشان به شعارهای چند سال اخیر بر مسئله اقتصاد اشاره کرد و گفت: معظمٌله فرمودند؛ سال گذشته در تحقق شعار «مهار تورم و رشد تولید» کارهای خوبی انجام شد؛ اما با آنچه مطلوب و موردنظر ما بود فاصله نسبتاً زیادی داشت؛ لذا مسئولان و فعالان مردمی باید در سال جدید هم تحقق آن شعار مهم را وظیفهای اساسی بدانند.
شعار سال نباید در بنر خلاصه شود
حجتالاسلاموالمسلمین حمید حسنزاده در خطبههای نمازجمعه این هفته میاندوآب با تبریک سال نو و نامگذاری امسال به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در ۱۸ سال گذشته، موضوع اقتصاد را محور نامگذاری و شعار سالها قرار دادهاند و این نشان از اهمیت موضوع دارد.
امامجمعه میاندوآب با بیان اینکه امروز در دنیا جنگ اقتصادی به راه افتاده است، افزود: ایران اسلامی نیز در یک طرف این جنگ اقتصادی قرار داشته و در مقابل دشمن که با تمام قدرت به میدان آمده، قرار گرفته است.
وی گفت: ما اولویتهای زیادی در کشور داریم؛ ولی وقتی مقام معظم رهبری در میان این همه اولویت، به موضوع اقتصاد تأکید و توجه میکنند؛ نشان از اهمیت موضوع است.
حسنزاده با تأکید بر اینکه شعار سال نباید در بنر خلاصه شود، گفت: باید موانع را کنار زده و از غفلت بپرهیزیم و شعار سال را عملیاتی کنیم.
وی با بیان اینکه با افزایش تولید و اشتغال، قطعاً آسیبهای اجتماعی نیز کم میشود، اظهار کرد: شعار سال یک شعار کلیدی است که هم در کاهش آسیبهای اجتماعی و هم در کاهش آسیبهای اقتصادی میتواند نقشآفرین باشد.
تولید نقش اساسی در رشد اقتصادی کشور دارد
حجتالاسلاموالمسلمین سید محمد هاشمی در خطبههای عبادی سیاسی نمازجمعه این هفته ماکو با اشاره به شعار امسال، گفت: مقام معظم رهبری بهخاطر نقش اساسی که تولید در رشد اقتصادی کشور دارد، در شعار سال امسال نیز، از واژه تولید استفاده کردند.
وی افزود: چون جهش تولید بدون مشارکت مردم تحقق پیدا نمیکند، لذا مقام معظم رهبری شعار امسال را به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.
امامجمعه ماکو گفت: از منظر مقام معظم رهبری اگر جهش تولید با مشارکت مردم تحقق یابد، کشور از نظر اقتصادی رشد کرده، مشکل اشتغال جوانان رفع خواهد شد و نهایتاً ارزش پول ملی نیز تقویت خواهد شد
شعار سال باید عملیاتی شود
حجتالاسلاموالمسلمین اصغر جلالی در خطبههای نمازجمعه این هفته چهاربرج با تبریک سال نو و نامگذاری امسال به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، اظهار کرد: همه مردم و مسئولان وظیفه دارند تا در راستا تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری که در سخنرانی نوروزی بر آن تأکید داشتند؛ قدم برداشته و شعار سال را عملیاتی کنند.
امامجمعه چهاربرج افزود: رهبر فرزانه انقلاب نام امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری فرمودند تا مردم در کنار دولت و دولت در کنار مردم پای صحنه بیایند و به کمک هم برای رفع مشکلات اقتصادی و بهبود وضعیت موجود کمر همت ببندند.
وی با اشاره به اینکه تمام کارشناسان، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور را «تولید» عنوان میکنند، گفت: امیدواریم با برنامهریزی مناسب برنامهریزان کشور و همکاری صاحبنظران و مشارکت عملی فعالان اقتصادی، زمینه تحقق این شعار به بهترین وجه فراهم شود.
لازمه تحقق شعار سال نظارت بر سامانههای بانکی و مالی است
ماموستا عبدالسلام امامی در خطبه نمازجمعه این هفته مهاباد با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، افزود: مسئولان باید آگاه باشند که میزان مشارکت مردمی در امر تولید در سایه نظارت بر نحوه فعالیت سیستم بانکی کشور و کمک به افراد واجد شرایط و مستحق است.
وی بیان کرد: بسیاری از افراد که با سرمایه کم زمینه اشتغال و تولید را فراهم میکنند در پیج و خم ادارات و بانک گرفتار شده و برخی از افراد هم بدون کوچکترین مانعی سرمایه ملی را در اختیار گرفته و برای خود ثروتاندوزی میکنند.
انتهای خبر/