لزوم توزیع عادلانه منابع برای کاهش محرومیتها
آبان ۲۴, ۱۴۰۳۷:۴۵ ق٫ظ 10
حسین سپهری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» اظهار کرد: توسعه و توازن منطقهای را میتوان به عنوان یک راهکار جامع برای محرومیتزدایی و تقویت اقتصاد در مناطق مختلف کشور دانست.
وی ادامه داد: این هدف بهوسیله بارورسازی ظرفیتهای محلی، بهروزرسانی شاخصها، و هدایت اعتبارات به سمت پروژههای زیرساختی قابل تحقق است. ایجاد اشتغال پایدار، توزیع عادلانه خدمات، و تقویت توان اقتصادی مناطق از جمله اولویتهای این برنامه به شمار میرود که بر پایه سیاستهای آمایش سرزمین طراحی شده است.
وی افزود: در طول سه سال اخیر، برنامههای گستردهای با هدایت استاندار وقت برای بهبود شرایط مناطق انجام شده است، اجرای سفرهای شهرستانی، منابع و امکانات بهصورت عادلانه بین مناطق مختلف توزیع شده است و این اقدام به تقویت مناطق کمبرخوردار انجامیده است.
سپهری خاطرنشان کرد: رفع معضلات مناطق حاشیهنشین و ارتقای خدمات شهری از جمله اقداماتی است که در راستای افزایش کیفیت زندگی شهروندان انجام شده است.
وی عنوان کرد: ایجاد و تقویت مشاغل خانگی و کسبوکارهای محلی در روستاها باعث افزایش درآمد و اشتغال پایدار در مناطق روستایی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان غربی گفت: از سرگیری فعالیت واحدهای تولیدی و معدنی که پیشتر به دلایل مختلف غیرفعال بودند، به افزایش تولید و اشتغال کمک کرده است.
سپهری اضافه کرد: اتمام پروژههای نیمهتمام در حوزه عمران و توسعه زیرساختها از دیگر اولویتها بوده که به افزایش شاخصهای توسعه استان کمک کرده است.
وی تصریح کرد: توسعه زیرساختها و پروژههای عمرانی در زمینههایی چون راهسازی، آبرسانی، و بهبود امکانات آموزشی و بهداشتی به بهبود شاخصهای توسعه استان کمک کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان غربی ادامه داد: با رونق فعالیتهای اقتصادی و صادراتی در مرزها، فرصتهای جدیدی برای توسعه تجارت منطقهای فراهم شده که باعث بهبود اقتصاد مناطق مرزی شده است.
وی تأکید کرد: این اقدامات در راستای ایجاد عدالت و توسعه و رفع عقبماندگیها بوده و نشاندهنده این است که با برنامهریزی اصولی و هدایت مؤثر میتوان به توسعه و توازن منطقهای دست یافت.
انتهای خبر/ و