مشارکت در انتخابات، تقویت پیوند ملی
آیتالله محمدحسین بیاتی که کاندیدای ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری است در گفتگو با خبرنگار «حرف رک»، به اهمیت شرکت در انتخابات اشاره کرد و اظهار کرد: شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان باتوجهبه آرمانهای انقلاب اسلامی و مقابله با توطئههای دشمنان بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه دین و سیاست از یکدیگر جدا نیستند و این موضوع را طرح استعمارگرانهای برای دورکردن علما و مردم متدین از مسائل سیاسی دانست، گفت: امام خمینی (ره) نیز این حقیقت را اعلام کردهاند که آموزههای دینی در تمام جنبههای فردی و اجتماعی باسیاست و اداره جامعه مرتبط هستند.
آیتالله بیاتی تصریح کرد: ما باید با حضور پرشور در صحنه انتخابات، مشکلات اقتصادی و معیشتی خود را حل کنیم و نمایندگان و منتخبین ما را از خودمان بدانیم و با همکاری و همدلی با آنها مشکلات را برطرف کنیم.
وی همچنین به تبلیغات منفی رسانههای معاند علیه انتخابات اشاره کرد و گفت: استکبار و معاندین هیچ راه دیگری ندارند و از قرآن میدانند که راه اسلام حق است؛ ولی از روی کبر و غرور به مخالفت و انکار میپردازند.
آیتالله بیاتی عنوان کرد: این جبهه حق و باطل از ابتدای تاریخ وجود داشته و دشمن هم میداند که انتخابات و مشارکت مردمی واقعی است؛ ولی از روی خوی استکباری و عنادی این را اقرار نمیکند و این موضوع باعث ایجاد تناقض در جامعه میشود.
وی در ادامه گفت: مشارکت در انتخابات یکی از عوامل تقویت پیوند ملی است و ما باید با هر قوم و ملیت و مذهبی به صندوقهای رای برویم و نماینده اصلح خود را انتخاب کنیم.
کاندیدای ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: اگر نسبت به موضوع انتخابات بیتفاوت و باشیم و مشارکتی به وجود نیاید، پیوندهای ملی ضعیف و شکننده میشوند و دشمن به همین خاطر روی گسلهای قومی و ملی سرمایهگذاری میکند.
وی در پایان گفت: ما همه باید به ندای مقام معظم رهبری در این انتخابات پاسخ دهیم و هم خودمان شرکت کنیم و هم دیگران را به شرکت در انتخابات تشویق کنیم و رسانه نیز در این راستا نقش مهمی دارد.
خاطرنشان میشود آیتالله محمدحسین بیاتی در سال ۱۳۶۱ در یک خانواده مذهبی و علمی به دنیا آمده است وی دارای درجه اجتهاد حوزوی از مراجع بزرگوار و بالاخص مرحوم حضرت آیتاللهالعظمی هاشمی شاهرودی بودهاند وی شاگرد خاص مرحوم حضرت آیتاللهالعظمی هاشمی شاهرودی بوده و به امر ایشان با وجود اوج جوانی ریاست دانشگاه عدالت را نیز بر عهده گرفتهاند و در این مدت نیز با مدیریت خوب توانستهاند ظرفیتهای دانشگاه را گسترش بدهند
وی دارای مدرک دکترای فقه و مبانی حقوق اسلامی از دانشگاه تهران بوده و مسلط به دو زبان انگلیسی و عربی و صاحب کتابهای مختلف فقهی و اصولی هستند و در دوره پنجم نیز در آزمون خبرگان شورای نگهبان رتبه اول را کسب کردهاند.
انتهای خبر/