وحدت مسلمانان پایهای برای صلح و آرامش است
به گزارش حرف رک، ماموستا ملا رسول محمدی درگفتگو با خبرنگار هالان-۲۴ اظهارکرد: امروز، دنیای اسلام با توطئههای بیسابقه و بیرحمانه دشمنان خود مواجه است، این توطئهها به طور مستمر و برای نابودکردن جامعه اسلامی ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: تلاشهای دشمنان برای تحقق این توطئهها در حقیقت یک نبرد فکری، فرهنگی و سیاسی است. آنها با استفاده از رسانهها، شبکههای اجتماعی و سایر وسایل ارتباطجمعی، سعی در ترویج نظرات و ایجاد اختلاف در قوانین الهی را دارند.
این ماموستا بیان کرد: امروز شیعه و سنی باید با هم همت و همدلی کنند و دستبهدست هم بدهند تا با دشمنان اسلام مقابله کنند و توطئههای آنان را درهم بشکنند. همچنین، با ارائه اطلاعات صحیح، به جوانان از گمراهی آنان جلوگیری کنند.
وی افزود: آذربایجان غربی که به استان رنگینکمان اقوام و مذاهب مشهور است با برخورداری از یک جامعه فرهیخته و متحد، همیشه زمینهساز تحقق وحدت عملی بین شیعه و سنی بوده و توانسته است بهعنوان الگو و نمونه بارز در کشور مطرح شود.
محمدی اظهار کرد: اتحاد شیعه و سنی میتواند بهعنوان یک راهحل مؤثر برای تقویت وحدت اسلامی و پایاندادن به تفاوتها و اختلافات بین دو مذهبی اسلامی باشد.
به گزارش حرف رک، هفته وحدت اسلامی به فاصله زمانی بین ۱۲ ربیعالاول که سالگرد ولادت پیامبر اکرم (ص) بنا بر روایات اهل سنت است تا ۱۷ ربیعالاول که تاریخ ولادت آن حضرت بنا بر روایات شیعه است، گفته میشود.
نخستین بار آیت الله خامنهای در سال ۱۳۵۶ شمسی و پیش از انقلاب، هنگامی که در سیستان و بلوچستان تبعید بود، به علمای اهل سنت آن منطقه پیشنهاد داد که در فاصله میان ۱۲ ربیعالاول سالگرد ولادت پیامبر اکرم (ص) بنابر روایات اهل سنت، تا ۱۷ ربیعالاول تاریخ ولادت حضرت محمد (ص) بنابر روایات شیعه مجالس جشن برگزار شود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، آیت الله منتظری پیشنهاد نامگذاری این مدت به هفته وحدت را مطرح کردند. پس از آن حضرت امام خمینی در سخنرانی روز ۸ دی ۱۳۶۰ شمسی از این اصطلاح استفاده کردند و از آن سال به بعد، این هفته به نام هفته وحدت نامیده شد.
انهای خبر/