» اجتماعی » پرداخت تسهیلات ۲۵۹ میلیاردی برای اشتغال پایدار
اجتماعی - اخبار استان - تیتر یک
مسئول بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان‌غربی خبر داد:

پرداخت تسهیلات ۲۵۹ میلیاردی برای اشتغال پایدار

آبان ۲۵, ۱۴۰۳۰:۳۰ ق٫ظ 10

مسئول بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت: با تخصیص ۲۵۹ میلیارد تومان تسهیلات برای طرح‌های مقاومتی و صنایع تبدیلی، گام‌های مؤثری در جهت ایجاد اشتغال پایدار و تقویت اقتصاد مقاومتی در مناطق محروم استان برداشته می‌شود.

علی حیرانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» ضمن تبریک هفته بسیج، به تشریح برنامه‌ها و اهداف این هفته پرداخت و از تخصیص ۲۵۹ میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از طرح‌های مقاومتی و صنایع تبدیلی در استان خبر داد و اظهار کرد: این اقدامات در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار است.

وی افزود: این تسهیلات با هدف تقویت توانمندی اقتصادی مردم به‌ ویژه در مناطق محروم، اختصاص یافته است و در نهایت منجر به افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در استان خواهد شد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان‌غربی اظهار داشت: از طریق این تسهیلات و با حمایت‌های صورت‌گرفته، فرصت‌های شغلی و معیشت پایدار برای بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ نفر پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: اجرای چنین طرح‌هایی در راستای سیاست‌های کلان اقتصادی کشور و ایجاد شرایطی برای زندگی بهتر و خودکفایی اقتصادی در سطح روستاها و مناطق کمتر توسعه‌یافته بسیار موثر است.

حیرانی به پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در استان اشاره کرد و گفت: در سال جاری، ۲۸ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت پنج کیلووات در روستاهای محروم استان احداث می‌شود.

وی افزود: این نیروگاه‌ها، علاوه بر تأمین انرژی پاک برای خانوارهای روستایی، می‌تواند درآمدی پایدار برای آنان ایجاد کند.

حیرانی بیان کرد: این طرح‌ها نه تنها به کاهش هزینه‌های انرژی در مناطق دورافتاده کمک می‌کند بلکه زمینه‌ساز اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی این مناطق نیز خواهد بود.

وی با اشاره به تقویت صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار و اشتغال‌زا عنوان کرد: تاکنون ۸۰۳ صندوق از این نوع در سطح استان فعال شده‌اند.

حیرانی بیان کرد: این صندوق‌ها با هدف تامین مالی خرد و تسهیل اشتغال، به افراد و خانوارها کمک می‌کنند تا بتوانند با راه‌اندازی کسب‌وکارهای کوچک، در بهبود معیشت خود گام بردارند.

وی افزود: این صندوق‌ها نقش مهمی در ترویج فرهنگ خوداشتغالی و مشارکت‌های مردمی دارند و از طریق ارائه وام‌های بدون بهره یا با کارمزد پایین، موانع مالی برای شروع کسب‌وکار را از بین می‌برند.

حیرانی در ادامه به برپایی نمایشگاه‌های محصولات اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی در سطح استان طی هفته بسیج اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه‌ها فرصت مناسبی برای معرفی و عرضه مستقیم محصولات تولیدکنندگان محلی به شهروندان فراهم می‌آورد و به آنها کمک می‌کند تا محصولات خود را با قیمتی مناسب و بدون واسطه به دست مصرف‌کنندگان برسانند.

وی افزود: این نمایشگاه‌ها در راستای ترویج مصرف کالای ایرانی و حمایت از تولید ملی برگزار می‌شود و می‌تواند تاثیر مثبتی بر اقتصاد خانوارهای تولیدکننده داشته باشد.

حیرانی با تاکید بر نقش بسیج سازندگی در تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی در استان، از تمامی مسئولین و شهروندان دعوت کرد تا با همکاری و حمایت از طرح‌های بسیج، در جهت توسعه و آبادانی مناطق محروم و تحقق آرمان‌های اقتصاد مقاومتی گام بردارند.

وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه این مسیر، بتوان علاوه بر اشتغال‌زایی و افزایش تولید، فرهنگ کارآفرینی و همبستگی ملی را در استان تقویت کرد و الگویی موفق از توانمندی‌های بومی و مردمی برای سایر استان‌ها ارائه داد.

انتهای خبر/ م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×