» اخبار استان » پلمب ۱۲ واحد متخلف در حوزه موادغذایی
اخبار استان - پیشخوان - سلامت
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی خبر داد:

پلمب ۱۲ واحد متخلف در حوزه موادغذایی

دی 11, 140312:43 ب.ظ 0۰

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی با تأکید بر اهمیت سلامت شهروندان، از افزایش نظارت‌ها بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد و گفت: برای برخورد جدی با متخلفین، بیش از ۲۰۰ واحد به مراجع قضایی معرفی و ۱۲ واحد متخلف نیز پلمب شده است.

امید خلیل‌زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» بر اهمیت کنترل بهداشتی فرآورده‌های دامی برای سلامت جامعه تأکید کرد و گفت: با توجه به نقش حیاتی مواد غذایی در سلامت جامعه، نظارت بر بهداشت و کیفیت این محصولات از اولویت‌های اصلی سازمان دامپزشکی است. در همین راستا، بازرسان این اداره کل به صورت مستمر از مراکز تولید، کشتارگاه‌ها و فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی بازدید کرده و نمونه‌برداری‌های لازم را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: در ۹ماهه گذشته، بیش از ۱۳۲ هزار بازدید انجام شده و در نتیجه آن، صدها مورد تخلف بهداشتی شناسایی و مواد غذایی آلوده از چرخه مصرف خارج شده است.

خلیل‌زاده با تأکید بر اهمیت سلامت شهروندان، از افزایش نظارت‌ها بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد و گفت: برای برخورد جدی با متخلفین، بیش از ۲۰۰ واحد به مراجع قضایی معرفی و ۱۲ واحد متخلف نیز پلمب شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به افزایش آگاهی عمومی و نظارت‌های دقیق‌تر، کاهش قابل توجهی را در برخی از انواع تخلفات بهداشتی نسبت به سال‌های گذشته گزارش داد.

خلیل‌زاده با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، از شهروندان خواست تا در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید، انقضا و همچنین مهر بهداشتی دامپزشکی توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را به شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها اطلاع دهند.

وی همچنین بر اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در کنترل بهداشتی مواد غذایی و نقش آزمایشگاه‌های مرجع در تشخیص بیماری‌ها تأکید کرد.

خلیل‌زاده از شهروندان خواست تا فرآورده‌های دامی خود را تنها از مراکز معتبر و دارای مجوز دامپزشکی خریداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها اطلاع دهند.

انتهای خبر/ و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×