پیشبینی ۲۲۶ تخت برای اسکان مسافران نوروزی
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»، فاطمه علیزاده عصر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان میاندوآب با اشاره به اقدامات انجامگرفته ستاد خدمات سفر در این شهرستان، اظهار کرد: برای ایام نوروز در شهرستان میاندوآب ۲۲۶ تخت برای اسکان مسافران نوروزی پیشبینی و فراهم شده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی میاندوآب افزود: واحدهای اسکان تحت پوشش اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی میاندوآب روزانه ظرفیت پذیرش ۱۲۱ مسافر را داشته و همچنین مراکز اسکان فرهنگیان نیز دارای ۱۰۵ تخت هستند که از مسافران در ایام نوروز پذیرائی خواهند کرد.
وی با بیان اینکه در بستر پیامرسان ایتا گروهی بابت انتشار اخبار و آمار ستاد خدمات سفر شهرستان در نوروز ۱۴۰۳ تشکیلیافته است، گفت: همچنین در ایام عید در قالب طرح نوروزی یک پایگاه امداد جادهای از سوی هلالاحمر، چهار پایگاه از سوی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب در محورهای سوگلی تپه، ممدل، باروق و چهاربرج فعالیت خواهند کرد.
علیزاده تصریح کرد: سه مورد پایگاه امدادخودرویی، ۱۵ مورد در حوزه انتظامی شامل پاسگاه و کلانتری، پنج باب درمانگاه و داروخانه شبانهروزی بهغیراز ۲ بیمارستان شهرستان، پنج شرکت بیمهای و سه مورد پایگاه اطلاعرسانی مسافر شامل یک مورد بهصورت متمرکز و ۲ مورد متفرقه و خارج از طرح توسط اکیپهای سیار انتظامی و راهداری در طرح نوروزی در این شهرستان فعالیت خواهند کرد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی میاندوآب با بیان اینکه سه هزار نسخه بروشور راهنمای گردشگر بهمنظور معرفی شهرستان آماده شده و در ایام نوروز توزیع میشود، افزود: همچنین آیین سنتی در چهارشنبه آخر سال و چهارشنبهسوری در قالب طرح نوروزگاه در ساحل زرینهرود اجرا میشود.
وی با اشاره به راهاندازی اتوبوس گردشگری با همکاری شهرداری میاندوآب جهت بازدید مسافران از مکانها و جاذبههای گردشگری و دیدنی شهرستان در ایام نوروز، تصریح کرد: ۱۰ باب مسجد توسط اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان برای اقامه نماز در عید نوروز آمادهسازی شده و اکیپهای مشترک بازرسی از طرف اداره صنعت، معدن و تجارت جهت بازدید از صنوف، واحدهای پذیرایی تشکیلیافتهاند.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
موقعیت ویژه میاندوآب در منطقه و جاذبههای گردشگری بهویژه در بخش اکوتوریسم خیلی بیشتر از ظرفیتها و سرمایهگذاریهای موجود در این شهرستان است.
در سال ۱۴۰۰ دو بخش مرحمتآباد و باروق با تفکیک از این شهرستان به شهرستانهای چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.
انتهای خبر/