کارخانه نساجی خوی راهاندازی میشود
کریم علینژاد فرماندار خوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «حرف رک» اظهار داشت: تنها در صورتی شاهد پیشرفت و رونق تولید و در نتیجه افزایش اشتغال خواهیم بود که حمایت از سرمایهگذار بهصورت عملی باشد و در این راستا با ایجاد بسترهای لازم، با تمام توان پایکار حمایت از سرمایهگذاران خواهیم بود.
فرماندار خوی گفت: در دولت شهید آیتالله رئیسی نگاه ویژهای برای توسعه شهرستان در تمامی حوزهها اقتصادی، سیاسی و اجتماعی وجود داشت و در حال حاضر نیز با تمام توان از سرمایهگذاران در خوی حمایت میکنیم.
وی افزود: بسترهای لازم برای سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی همچون مرز ریلی، ترانزیتی و هوایی در شهرستان خوی وجود دارد و رشد اقتصادی زمانی رخ خواهد داد که از توان سرمایهگذاران بخش خصوصی استفاده شود و در این راستا مطالبات صاحبان صنایع باید پیگیری شود.
علینژاد خاطرنشان کرد: بنا بر تأکیدات رهبری و سیاستهای دولت مردمی در حمایت از تولید با مشارکت مردم، مدیران دستگاههای اجرایی باید در راستای تسهیل و تسریع در روند سرمایهگذاری در شهرستان گام بردارند.
وی با بیان اینکه موانع جذب سرمایهگذار شناسایی و رفع میشود گفت: حمایت از سرمایهگذاران از اولویتهای دولت است و در همین راستا زمینه حضور پرقدرت بخش خصوصی و سرمایهگذاران در این استان را فراهم میکنیم.
فرماندار خوی با اشاره به نقش سرمایهگذاری در تحقق توسعه اقتصادی مدنظر دولت اظهار کرد: کارهای خوبی در جذب سرمایهگذار در حال انجام بوده و زمینه حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی، دولتی و حاکمیتی در خوی فراهم است.
علینژاد بیان کرد: کارخانه نساجی خوی در مسیر پیشرفت قرار گرفته و اثرات این رونق تولید در سفره و زندگی مردم شهرستان قابلمشاهده خواهد بود.
وی افزود: مکانیابی که برای این کارخانه انجام شده بسترهای لازم برای توسعه متناسب این کارخانه وجود دارد و باید با تمام توان حمایت بشود و با کلیدخوردن طرح توسعه نساجی خوی که بهزودی اجرا خواهد شد، یک هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی جدید در شهرستان ایجاد خواهد شد.
علینژاد گفت: همچنین ظرفیت اسمی تولید پارچه نساجی خوی ۵۲ میلیون تن بوده که با توسعه این واحد به ۹۷ میلیون متر پارچه خواهد رسید.
وی تأکید کرد: ظرفیت تولید نخ در این واحدی تولیدی نیز با اجراییشدن طرح توسعه از ۲۲ هزار تن به ۴۰ هزار تن در سال میرسد که طرح توسعه این واحد تولیدی با برآورد هزینه اولیه بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال وارد گام عملیاتی و اجرایی میشود.
گفتنی است؛ کارخانه نساجی خوی هم اکنون حدود هزار و ۶۰۰ نیروی کار داشته و سالانه بیش از ۵۲ میلیون مترمربع پارچه تولید میکند.
انتهای خبر/