» اخبار استان » بوکان » یکی دیگر از دروغ‌های گروهک‌های تروریستی افشا شد
بوکان - تیتر یک
با دستگیری قاتل محمد حسن زاده در بوکان؛

یکی دیگر از دروغ‌های گروهک‌های تروریستی افشا شد

شهریور ۱۴, ۱۴۰۲۴:۵۳ ب٫ظ 50

برای «محمد حسن‌زاده» گروهک‌های تروریست کردی سناریوهای زیادی نوشتند؛ از درگیری با نیروهای امنیتی گرفته تا کشته‌شدن !در راه زن، زندگی، آزادی!

به گزارش حرف رک به نقل از کانی پرس؛ با بررسی پرونده قتل محمد حسن‌زاده، از سوی دستگاه قضایی استان آذربایجان غربی و اداره کل اطلاعات این استان سرانجام مشخص شد محمد حسن‌زاده در اغتشاشات بوکان اصلاً حضور نداشته و در یک درگیری شخصی در مکانی دیگر کشته شده است.

قاتل محمد حسن‌زاده، فردی به نام «فردین کریمی» است.

ماجرای این قتل از سوی گروهک‌ها در آبان سال گذشته کلید خورد. رسانه‌های تجزیه‌طلب کردی، ادعای کشته‌شدن «محمد حسن‌زاده» جوان ۲۸ساله بوکانی با شلیک نیروهای امنیتی در روز ۲۵ آبان ۱۴۰۱، را روی خروجی خود بردند.

با انتشار ادعای کشته‌شدن این فرد، پدر و برادر محمد حسن‌زاده نیز با سوارشدن بر روی این موج، ادعای کشته‌شدن او را در مراسم خاک‌سپاری‌اش تکرار کردند.

به‌محض انتشار این خبر و ارسال گزارش واقعه، دستگاه قضایی به موضوع ورود پیدا کرد و مجیدی، دادستان مرکز استان آذربایجان غربی در تاریخ ۲۵ آبان دررابطه‌با فوت محمد حسن‌زاده اعلام کرد: محمد حسن‌زاده در درگیری شخصی به قتل رسیده است.

تحقیقات اولیه حاکی از این بود که متوفی، در پی درگیری دو گروه که برخی از آن‌ها نیز دارای سابقه محکومیت و شرارت بوده‌اند، در چهارراه شهرداری شهرستان بوکان کشته شده است.

بلافاصله بعد از کشته‌شدن محمد حسن‌زاده، افرادی مشکوک (حدود ۲۰ نفر) با مراجعه به منزل متوفی سعی کردند، فوت او را به نیروهای امنیتی نسبت بدهند و حتی برای سرپوش‌گذاشتن روی حقیقت ماجرا، عده‌ای از آن‌ها با مراجعه به بیمارستان، جسد او را دزدیدند.

نوع برخورد رسانه‌های معاند، اقدامات افراد مشکوک و تحقیقات دادستانی بوکان حاکی از این بود که حقیقت ماجرا موضوعی ورای آنچه از سوی نزدیکان و معاندان بیان می‌شد، است.

دادستانی، به دلیل حساسیت پرونده، از ابتدا موضوع را به‌دقت تحت‌نظر قرارداد و تحقیق از خانواده متوفی و بررسی‌های لازم در مورد علت قتل و شناسایی قاتل شروع شد و تحقیقات برای شناسایی قاتل یا قاتلان ادامه پیدا کرد.

 قاتل محمد حسن‌زاده که بود؟

ازآنجایی که از ابتدا داستان‌سازی‌ها و حواشی مربوط به این پرونده برای بازپرس مشکوک بود، تحقیقات برای شناسایی قاتل تا زمان رسیدن به نتیجه قطعی ادامه پیدا کرد.

سرانجام بعد از ۱۰ ماه، صبح روز (۷ شهریورماه ۱۴۰۲) فردی به نام «فردین کریمی» به اتهام قتل محمد حسن‌زاده، دستگیر شد.

طبق تحقیقات بازپرس پرونده، ماجرای قتل محمد حسن‌زاده به این صورت بوده که وی در آن روز، قصد سوارکردن خانمی در چهارراه شهرداری بوکان را داشته، اما در این مورد با فردی به نام فردین کریمی به مشکل برخورده و درگیر می‌شود که این درگیری منجر به چاقوکشی و کشته‌شدن حسن‌زاده می‌شود.

با دستگیری فردین کریمی و پیداکردن خانمی که محمد حسن‌زاده قصد سوارکردن او را داشته، تحقیقات در مورد جزئیات پرونده همچنان در حال انجام است.

بدین ترتیب تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر دادستانی بوکان و مرجع قضایی در استان آذربایجان غربی، حقیقت یک مورد دیگر از موضوع‌های کشته‌سازی و خبرسازی‌های دروغ رسانه‌های معاند در اغتشاشات سال گذشته را برملا کرد.

 محمد حسن‌زاده موضوع کشته‌سازی

با مشخص‌شدن علت قتل محمد حسن‌زاده، مشخص شد که نام او نیز در کنار نام بسیاری از افراد دیگر در لیست دروغین پروژه کشته‌سازی‌های رسانه‌های ضدانقلاب و براندازان در اغتشاشات سال گذشته قرار داشته است.

نام‌هایی مانند: آیلار حقی، نیکا شاکرمی، نگین عبدالملکی، سارینا اسماعیل‌زاده، آیتک رضایی، اسرا پناهی، ناهید مصطفی‌پور، نسرین قادری، نسیم صدقی، هانا دوزدوزانی، سارینا ساعدی، سینا ملایری، محدثه جان‌براری، احسان خواجوی، و بسیاری از اسامی دیگر نام‌های آشنایی هستند که از سوی رسانه‌های معاند به‌عنوان کشته‌های اغتشاشات سال گذشته معرفی شدند. درحالی‌که در آن زمان دستگاه قضایی با ورود و پیگیری سریع و دقیق در مورد هر پرونده، علت فوت یا ضرب‌وجرح این افراد را مشخص و به اطلاع مردم می‌رساند.

این نوع اخبار مجعول که با پیگیری‌های دستگاه قضایی، پزشکی قانونی و نهادهای امنیتی و انتظامی، تک‌به‌تک مورد بررسی قرار می‌گیرد، و دروغ بودن آن‌ها روشن می‌شود و تنها روسیاهی برای ضدانقلاب باقی می‌ماند، متأسفانه در مورد پرونده قتل محمد حسن‌زاده، خانواده مقتول هم حقیقت را می‌دانستند؛ اما بدشان نمی‌آمد نام پسرشان از سوی ضدانقلاب به‌عنوان قهرمان و شهید راه زن، زندگی، آزادی برده شود؛ اما بالاخره حقیقت پس از ۱۰ ماه روشن شد.

 

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×