۱۲ مرکز عرضه فرآودههای دامی پلمب شدند
امید خلیل زاده با اشاره به اهمیت نظارت و کنترل بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی اظهار کرد: این اطمینان را به شهروندان میدهیم که دامپزشکی در راستای حفظ سلامت مصرفکنندگان و آحاد جامعه از هیچ تلاش فروگذاری نخواهدکرد.
وی بیان کرد: بازرسین دامپزشکی بهصورت مستمر و شبانهروزی از واحدهای تولیدی و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید و ضمن ارائه تذکرات لازم موازین و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور به متصدیان گوشزد میکنند.
خلیل زاده گفت: در همین راستا در طول ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ در نتیجه ۱۳۲ هزار و ۵۱۱ نوبت نظارت و بازرسیهای بازرسین بهداشت از مراکز عرضه، توزیع و تولید فرآوردههای خام دامی در سطح استان ۲۰۸ فقره پرونده تخلفات بهداشتی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی تشکیل و به مراجع قضایی جهت رسیدگی ارسال شد که از این تعداد ۱۲ مراکز عرضه فرآوره خام دامی مختلف نیز با دستور مقام قضایی پلمب شده است.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت:: با توجه به اهمیت تضمین امنیت و سلامت سفره غذایی افراد جامعه، نظارتهای بهداشتی بر مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآوردههای خام دامی و رستورانها و غیره در سطح استان آذربایجان غربی با شدت و کیفیت ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف بهداشتی برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
گفتنی است نظارت بر فرآوردههای خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، تخم مرغ، شیر و لبنیات و سایر فرآوردههای دامی بوده است.هر یک از این فرآوردهها نیازمند رعایت استانداردهای بهداشتی خاص خود هستند و نظارت دقیق بر آنها، از اهمیت بالایی برخوردار است.به دلیل مصرف بالای لبنیات در جامعه، نظارت ویژه بر تولید و عرضه این فرآوردهها در اولویت قرار دارد.
انتهای خبر/ و