» پیشخوان »  اربعین تجلیگاه «حب الحسین یجمعنا» است
امام جمعه میاندوآب
پیشخوان - فرهنگی - میاندوآب
 امام‌جمعه میاندوآب:

 اربعین تجلیگاه «حب الحسین یجمعنا» است

مرداد 31, 140312:30 ب.ظ 7۰

امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه پیاده‌روی اربعین حسینی تجلیگاه و نماد «حب الحسین یجمعنا» است، گفت: محبت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نه‌تنها در دل‌های مسلمانان و شیعیان وجود دارد؛ بلکه این محبت در بین تمام ادیان و مذاهب و کشورها نفوذ کرده است.

حجت‌الاسلام‌ حمید حسن‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» با عرض تسلیت فرا رسیدن ایام عزاداری اربعین حسینی، اظهار کرد: خدا را شاکریم که به ما توفیقی عنایت کرد تا بار دیگر محرم و اربعین را درک کرده و خود را به خیل زائران اباعبدالله الحسین (ع) برسانیم.

امام‌جمعه میاندوآب با اشاره به پیاده‌روی اربعین حسینی و حضور خیل مشتاقان در این حرکت عظیم، گفت: امروز شاهد هستیم که مانند سال‌های گذشته؛ خیل زائران اباعبدالله الحسین (ع) به‌صورت گروهی و فردی از شهرها و روستای مختلف کشور و حتی کشورهای مختلف عازم کربلا و پیاده‌روی عظیم اربعین حسینی هستند.

وی با بیان اینکه پیاده‌روی اربعین حسینی تجلیگاه و نماد «حب الحسین یجمعنا» است، افزود: محبت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نه‌تنها در دل‌های مسلمانان و شیعیان وجود دارد؛ بلکه این محبت در بین تمام ادیان و مذاهب و کشورها نفوذ کرده است.

حسن‌زاده از پیاده‌روی اربعین به‌عنوان نشان و تجلی عشق و محبت به امام حسین (ع) در درون امت اسلامی نام برد و تصریح کرد: امروز در همایش عظیم پیاده‌روی اربعین مشاهده می‌کنیم که پیروان ادیان و مذاهب مختلف نیز برای حضور در این همایش عظیم دست از پا نمی‌شناسند.

امام‌جمعه میاندوآب همچنین با بیان اینکه پیاده‌روی اربعین حسینی زمینه‌ساز و مقدمه‌ای برای ظهور حضرت مهدی (عج) است، اظهار کرد: امروز می‌بینیم که در پیاده‌روی اربعین افراد دسته‌دسته به سمت بین‌الحرمین حرکت می‌کنند و این حرکت عظیم نمایشی از سیل جمعیتی است که در زمان ظهور منجی عالم بشریت (عج) به سمت ایشان حرکت می‌کنند تا به یاران امام‌زمان (عج) ملحق شوند.

وی با اشاره به اینکه هرکس قدمی در راه پیاده‌روی اربعین بردارد از اجر و پاداش برخوردار است، افزود: قطعاً کسانی که در این ایام با برپایی چایخانه و موکب در مسیر پیاده‌روی تلاش می‌کنند تا به امت اسلامی خدمات‌رسانی کنند؛ از اجر و پاداش برخوردار هستند.

 انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×