» اجتماعی » افزایش ظرفیت تولید شکر در شهرستان خوی
اجتماعی - اخبار استان - تیتر یک
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی خبر داد:

افزایش ظرفیت تولید شکر در شهرستان خوی

آبان 7, 1403۲:۰۰ ب٫ظ 00

رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: با افزایش سطح زیر کشت چغندرقند و به‌کارگیری تکنولوژی‌های نوین، کارخانه قند شهرستان خوی به 30 درصد افزایش ظرفیت تولید دست یافته است.

خسرو شهبازی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ از افزایش 30 درصدی تولید شکر در کارخانه قند شهرستان خوی خبر داد و اظهار کرد: این واحد تولیدی با ظرفیت سالانه 450 هزار تن بزرگ‌ترین کارخانه صنایع تبدیلی در شمال آذربایجان غربی است که نیاز خود به چغندر قند را از کشاورزان بخش‌های شمال و جنوب استان تأمین می‌کند.

وی تصریح کرد: امسال 2 هزار و 784 هکتار زمین در شهرستان خوی به کشت چغندر قند اختصاص یافته و پیش‌بینی می‌شود که حدود 156 هزار تن چغندر قند از این اراضی برداشت شود.

رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: این میزان، نسبت به سال گذشته، هم در سطح زیر کشت و هم در میزان تولید، 90 درصد افزایش را نشان می‌دهد که برای تأمین مواد اولیه این واحد تولیدی بسیار ارزشمند است.

وی همچنین به اولویت جهاد کشاورزی در ذخیره‌سازی محصولات اشاره کرد و افزود: افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی در واحدهای تولیدی به‌ویژه در بخش خصوصی و دولتی از اهمیت زیادی برخوردار است که در راستای کمک به رونق تولید و با هدف ایجاد اشتغال پایدار، سرمایه‌گذاری بیش از یک‌همت در این شهرستان انجام شده که نتیجه آن اشتغال‌زایی برای بیش از یک هزار و 900 نفر خواهد بود.

شهبازی عنوان کرد: در این راستا، کارخانه قند خوی نیز نقش مهمی در اشتغال منطقه ایفا کرده است که در فصل بهره‌برداری، این واحد تولیدی به‌طور مستقیم برای حدود 450 نفر فرصت شغلی ایجاد کرده و در حمایت از کشاورزان منطقه، با خرید چغندر قند و ارتقای توان تولیدی کارخانه، به توسعه پایدار کمک می‌کند.

وی در ادامه سخنانش به اهمیت ارتقای تکنولوژی و نوآوری در فرآوری محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: با بهره‌گیری از تجهیزات جدید در فرآوری شکر، نه‌تنها کیفیت محصول افزایش یافته، بلکه میزان بهره‌وری نیز به‌طور چشمگیری ارتقاء یافته است.

شهبازی همچنین اظهار داشت: اجرای طرح‌های بهینه‌سازی در این واحد تولیدی و سرمایه‌گذاری در ماشین‌آلات پیشرفته سبب شده است که این کارخانه نه‌تنها در تأمین شکر منطقه بلکه در صادرات آن به دیگر استان‌ها نیز موفق عمل کند.

وی به نقش حمایتی دولت در راستای تقویت اقتصاد منطقه اشاره کرد و افزود: دولت با اعطای تسهیلات و حمایت‌های مالی ویژه به بخش خصوصی، زمینه توسعه زنجیره تولید و ایجاد ارزش افزوده بیشتر را فراهم کرده است.

شهبازی همچنین تأکید کرد: با وجود چالش‌های موجود در حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی، این اقدامات سبب ایجاد انگیزه در کشاورزان شده و به توسعه پایدار و افزایش اشتغال منطقه کمک شایانی کرده است.

انتهای خبر/م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×