امام حسین (ع) برای اهلسنت نماد وحدت است
به گزارش حرفرک به نقل از کانی پرس؛ امامجمعه امیرآباد بوکان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما، ارادت اهلسنت به اهلبیت را غیرقابلانکار دانست و گفت: هر کس که خداباور و پیرو دین مبین اسلام باشد بیتردید دوستدار اهلبیت و خاندان پیامبر اکرم نیز است.
وی افزود: با نگاهی به رسالهها و کتابهای مهم اهلسنت بهخوبی میتوان عشق و ارادت بزرگان اهلتسنن به خاندان پیامبر اکرم را دید و این مهم بیتردید در سطح جامعه نیز نمایان است.
امام جمعه امیرآباد بوکان به یکی از احادیث پیامبر اکرم (ص) تحت عنوان حسین منی و انا من حسین، اشاره کرد و اظهار کرد: امام حسین (ع) از اهلبیت پیامبر (ص) و دوستدار همه مسلمانان جهان هستند.
این عالم اهلسنت تأکید کرد: اهلسنت در مذهب شافعی به تأسی از پیامبر اکرم (ص) در روزهای عاشورا و تاسوعا برای شهادت امام حسین (ع) روزه میگیرند و سنت پیامبر (ص) را لبیک میگویند.
کریمی خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) برای اهلسنت نماد وحدت است و ما هم از این نماد وحدت تبعیت میکنیم و لبیک میگوییم.
وی تصریح کرد: با نگاهی به وضعیت اجتماعی در شهرهای سنینشین طی ماه محرم بهویژه روزهای تاسوعا و عاشورا بهخوبی میتوان ارادت اهلسنت به شهدای کربلا را دید و همین موضوع نشان میدهد که علیرغم تبلیغات چندصدساله دشمنان امام حسین ( ع) پرچمدار وحدت بین مسلمین هستند.
امامجمعه امیرآباد بوکان با تکرار و تأکید بر ارادت اهلسنت به امام حسین ( ع) افزود: شمار بسیاری از سادات حسینی و حسنی از اهلسنت هستند و رابطه خودشان را با اهلبیت پیامبر (ص) از جمله امام حسین (ع) حفظ کرده و به عاشورا و سوگواری در محرم وفادار ماندهاند.
ماموستا کریمی با اشاره به ماهیت قیام کربلا ادامه داد: عاشورا نه یک حادثه که یک فرهنگ است، فرهنگی برخاسته از متن اسلام ناب که نقش حیاتی را در استحکام ریشهها، رویش شاخهها و رشد بار و برهای آن ایفا کرده است.
وی تصریح کرد: قیام حسین (ع) مظهر نبرد حق بر علیه باطل بود که هر چه زمان از آن بگذرد تبلور بیشتری در بین ملتها و آزادیخواهان جهان پیدا میکند.
وی ادامه داد: ما باید در اشتراکات گرد هم آییم؛ چون همه ما امام حسین (ع) را دوست داریم؛ اما شیوههای ابراز محبتمان فرق میکند و ما نباید به جزئیات و شیوههای دوستداشتن توجه داشته باشیم، بلکه باید بر اصل اصیل اتحاد که محبت به خدا و رسول و اهلبیت است اشتراک کنیم.
انتهای پیام/