تجهیزات آموزشی نوین در مدارس استان آذربایجان غربی
قهرمان رحمانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» با اشاره به نوسازی و بهسازی مدارس در استان اظهار کرد: در استان آذربایجان غربی برای ساماندهی مدارس کانکسی در فتاب گروههای جهادی تعداد ۱۴۲ مدرسه کانکسی شامل ۱۵۳ کلاس درس در استان شناسایی شده و عملیات ساماندهی آنها آغاز و تعداد ۶۵ پروژه شامل ۹۸ کلاس در حال اجرا است.
وی با اشاره به میزان اعتبار و هزینه انجام شده در خصوص تجهیزات آموزشی تصریح کرد: تجهیزات آموزشی برای استفاده و بهرهمندی دانشآموزان به ارزش ۱۱۰۰ میلیارد ریال در سراسر مدارس استان آذربایجان غربی توزیع شدهاند.
مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی با اشاره به شادابسازی و بهسازی عنوان کرد: برای شادابسازی مدارس ۸۸۵ گروه جهادی به همراه معلمان و دانشآموزان در این طرح مشارکت داشتهاند و اقدامات موثری در این زمینه انجام شده است.
وی ادامه داد: ۹۷۰ مدرسه در مناطق محروم، حاشیهای، روستایی و عشایری شناسایی و در سامانه ثبت شدهاند در این مدارس، ۳۸۰ کلاس درس مورد بازسازی و شادابسازی قرار گرفتهاند.
رحمانی افزود: رنگآمیزی، نقاشی دیواری، تعمیرات دربها، ایزوگام سقفها، آسفالت حیاطها، سرویسهای بهداشتی، آبخوریها، میز و نیمکتها و روشنایی کلاسها از جمله اقدامات انجام شده بوده است.
مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: خیرین مدرسهساز مشارکت ارزشمندی در ساخت مدارس استان داشتهاند و میزان مشارکت آنها در سال گذشته به ۴۳۰۰ میلیارد ریال تعهد رسیده که تاکنون ۹۳۰ میلیارد ریال آن محقق شده است.
رحمانی تأکید کرد: اداره کل نوسازی مدارس آذربایجان غربی با اتحاد و خلاقیت، در سال جدید به دنبال نوآوری و پیشرفت در ساخت فضاهای آموزشی است تا دانشآموزان را بهسوی شادی و موفقیت رهنمون سازد.
گفتنی است در آذربایجان غربی، پیشرفتهای چشمگیری در زمینه نوسازی و تجهیز مدارس به وقوع پیوسته است. اخیراً، ۳۵ هزار مترمربع به فضای آموزشی استان اضافه شده، با افتتاح ۴۶ پروژه آموزشی جدید. همچنین، برنامهای برای احداث ۴۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری وجود دارد که به طور تأثیر مثبتی بر کیفیت آموزشی منطقه خواهد داشت.
از نظر مالی، تخصیص اعتبارات نوسازی مدارس به ۷۰ درصد رسیده که نشاندهنده تعهد دولت به بهبود شرایط آموزشی است این اقدامات، همراه با مشارکت خیرین مدرسهساز، به تقویت بنیه تعلیمی در مناطق محروم و دورافتاده کمک خواهد کرد.
باتوجهبه این پیشرفتها، میتوان امیدوار بود که دانشآموزان آذربایجان غربی در محیطهای آموزشی بهتر و مجهزتری تحصیل کنند و بهسوی آیندهای روشنتر گام بردارند. این تلاشها نشاندهنده عزم راسخ مسئولین برای ارتقای سطح آموزشوپرورش در استان است.
انتهای خبر/