» اجتماعی » توزیع بیش از ۱۵ هزار تن کود کشاورزی
اجتماعی - اخبار استان - پیشخوان
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آذربایجان‌غربی خبر داد:

توزیع بیش از ۱۵ هزار تن کود کشاورزی

بهمن 18, 140310:49 ق.ظ 2۰

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۱۵ هزار و ۳۴۴ تن انواع کود یارانه‌ای کشاورزی بین باغداران توزیع شده است.

محمود مظلومی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ از توزیع بیش از ۱۵ هزار و ۳۴۴ تن انواع کود یارانه‌ای کشاورزی در ۱۰ ماهه سال جاری توسط کارگزاران مجاز این شرکت در مناطق شمالی استان خبر داد و اظهار کرد: این میزان توزیع، نشان‌دهنده تعهد و تلاش مستمر این شرکت در جهت حمایت از کشاورزان و تأمین نهاده‌های مورد نیاز برای بهبود تولیدات کشاورزی در استان است.

وی بیان کرد: از مجموع ۱۵ هزار و ۳۴۴ تن کود توزیع شده، بیش از ۱۲ هزار و ۸۱۷ تن کود ازت، بیش از یک هزار و ۸۱۲ تن کود فسفات و ۷۱۵ تن انواع کود پتاس توزیع شده است که این کودها با هدف تأمین نیازهای خاک‌های کشاورزی استان و افزایش تولیدات زراعی و باغی در اختیار کشاورزان قرار گرفته‌اند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آذربایجان‌غربی، تأکید کرد: این شرکت آمادگی کامل دارد تا تمام برنامه‌های کودی استان را در اختیار کشاورزان قرار دهد بنابراین از کشاورزان و باغداران درخواست می‌شود که با ثبت زمین‌های زراعی و باغ‌های خود در سامانه پهنه‌بندی، نسبت به دریافت کود مورد نیاز خود اقدام کنند.

وی عنوان کرد: این اقدام به‌منظور بهبود توزیع و تخصیص دقیق کود به مزارع و باغ‌ها صورت می‌گیرد و ثبت در این سامانه علاوه بر سهولت دریافت کود، باعث می‌شود که کشاورزان به‌طور هدفمند از نهاده‌های کشاورزی استفاده کرده و به بهترین نحو از آن بهره‌برداری کنند.

مظلومی همچنین بر اهمیت استفاده صحیح از کود تأکید کرد و از کشاورزان خواست که از پخش کردن کود در سطح خاک خودداری کنند چراکه کود باید تنها در مکان‌هایی که ریشه گیاهان قرار دارد، ریخته شود این روش علاوه بر آنکه از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر است، به کاهش آلودگی محیطی کمک کرده و موجب افزایش بهره‌وری محصول خواهد شد.

وی همچنین بر اهمیت نهادینه کردن الگوی کشت بر اساس اصول و ضوابط کشت استان تأکید کرد و افزود: برای حمایت از کشاورزان و به‌منظور تأمین کودهای یارانه‌ای، باید کشاورزان طبق الگوی کشت مشخص‌شده عمل کنند.

مظلومی تصریح کرد: با شناسایی محصولاتی که امکان دریافت کود یارانه‌ای دارند و با تأمین کود مورد نیاز برای کشاورزان و باغدارانی که این الگوی کشت را رعایت می‌کنند، می‌توان به طور مؤثر به بهبود عملکرد کشاورزی و کاهش ضایعات کمک کرد.

نقش کلیدی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در تأمین نهاده‌ها

وی عنوان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور مسئولیت تأمین، تدارک و توزیع نهاده‌های کشاورزی را بر عهده دارد». این شرکت از طریق کارگزاران مجاز خود در سطح استان‌ها، کود و سایر نهاده‌های کشاورزی را به‌طور گسترده در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد. این اقدام در راستای بهبود شرایط کشاورزی و حمایت از تولیدات داخلی صورت می‌گیرد و نقشی حیاتی در توسعه پایدار کشاورزی دارد.

انتهیا خبر/ م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×