حضور در انتخابات دشمنان را مأیوس میکند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرفرک»، حجتالاسلاموالمسلمین سید مهدی قریشی در خطبههای عبادی سیاسی نمازجمعه امروز ارومیه که در مصلی بزرگ امام خمینی (ره)، برگزار شد، ضمن تبریک دهه امامت و ولایت با اشاره به ماجرای آخرین حج پیامبر (ص)، اظهار داشت: حجهالوداع یا حج وداع، آخرین حج پیامبر اسلام (ص) در سال ۱۰ هجری قمری بود که این حج به دلیل اهمیت آن در تاریخ اسلام به نام حجهالوداع شناخته میشود که در این حج، پیامبر (ص) با جمعیت بزرگی از مسلمانان همراه بود و برخی از مهمترین آموزهها و سفارشات خود را بیان کرد.
وی تصریح کرد: پیامبر (ص) در این حج، خطبهای مشهور ایراد کردند که در آن به اصول اساسی اسلام، اهمیت برابری و عدالت و حقوق بشر پرداختند، ایشان در این خطبه گفتند: ای مردم، خونها و اموال شما بر یکدیگر حرام است تا روزی که خدا را ملاقات کنید.
امامجمعه ارومیه عنوان کرد: یکی از مهمترین وقایع مرتبط با حجهالوداع، ماجرای غدیر خم است و پس از پایان مناسک حج، پیامبر (ص) در محلی به نام غدیر خم، جمعیت مسلمانان را گرد آوردند و دست علی بن ابیطالب (ع) را بالا برده و اعلام کردند: من کنت مولاه فهذا علی مولاه (هر که من مولای اویم، این علی مولای اوست)، این واقعه به عنوان تأیید امامت و ولایت علی (ع) تفسیر شده است.
وی بیان کرد: پیامبر (ص) در خطبه غدیر خم و همچنین در خطبههای دیگر خود در این حج، مسلمانان را به پایبندی به قرآن و اهلبیت خود سفارش کردند که این توصیهها به عنوان راهنمایی برای آینده جامعه اسلامی تلقی شده است.
قریشی با بیان اینکه واقعه غدیر باید تا روز قیامت پیامرسانی و روایت شود، افزود: این روز فرصت مناسبی است تا با برگزاری مراسمهای مختلف، نظیر جشنها، اطعام فقرا و نیازمندان و دید و بازدید از خانوادهها و دوستان، روحیه برادری و محبت را در جامعه تقویت کنیم.
وی تصریح کرد: پیامبر (ص) فرمودند: هر کس در روز غدیر خم مؤمنی را اطعام دهد، انگار ۱۲۴ هزار پیامبر را به مهمانی دعوت کرده است، این روز را با عظمت فراوان برگزار کنید.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانغربی و امامجمعه ارومیه با تبریک اول تیرماه به مناسبت روز اصناف، اظهار کرد: اصناف دارای سابقهای ریشهدار و طولانی در حمایت از انقلاب، چه قبل و چه بعد از پیروزی آن، بودهاند.
قریشی بیان کرد: حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تضمین شفافیت در معاملات، از جمله وظایف اساسی بازاریان است و نظارت دقیق بر قیمتها و جلوگیری از تخلفات اقتصادی از سوی مسئولان میتواند به تثبیت اقتصاد و ایجاد اعتماد عمومی کمک کند.
وی در ادامه تصریح کرد: یکم تا هفتم تیر در ایران به عنوان هفته قوه قضائیه گرامی داشته میشود که امام خمینی (ره) در این خصوص فرمودهاند: قوه قضائیه اهمیتش بالاتر و زحمت آنان چندین برابر است که این بیانگر جایگاه ویژه و مسئولیتهای سنگین این نهاد در جامعه اسلامی است.
قریشی تصریح کرد: قوه قضائیه به عنوان رکن اصلی اجرای عدالت و حفظ حقوق شهروندان، نقش بسزایی در تأمین امنیت و اعتماد عمومی دارد.
وی تصریح کرد: تلاشها و فداکاریهای کارکنان این نهاد، از قاضیان تا کارمندان، نشاندهنده تعهد و مسئولیتپذیری آنان در پیشبرد عدالت اجتماعی است و در این هفته، ضمن تقدیر از خدمات و زحمات آنان، باید به تقویت سیستم قضایی و ارتقای کیفیت خدمات آن توجه ویژهای داشت، تلاش برای تحقق عدالت اجتماعی و حمایت از حقوق مردم، از جمله وظایف اساسی قوه قضائیه است که میتواند به پایداری و پیشرفت جامعه کمک شایانی کند.
قریشی در ادامه با بیان اینکه، انتخاب افراد شایسته و اصلح باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: حضور در انتخابات و مشارکت در تعیین سرنوشت، به تأیید آیات قرآنی بستگی دارد و همه افراد باید با فعالیت در انتخابات و افزایش مشارکت، به حمایت از نظام اسلامی بپردازند.
وی با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات، دشمنان را مأیوس و ناامید میکند، بیان کرد: انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اتفاق بسیار مهمی در کشور است که همه ما باید با حضور فعال در پای صندوقهای رأی، از حق انتخاب خود بهطور کامل استفاده کنیم و این فرصت، فرصتی است که از طریق آن مردم میتوانند در تعیین سرنوشت کشورشان سهیم باشند.
انتهای خبر/