حل مشکلات بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، محمدرضا رضایی در دومین جلسه شورای مشورتی فرمانداری میاندوآب که با حضور اعضای این مجمع برگزار شد، اظهار کرد: جلسات شورای مشورتی قدمی مثبت در راستای حل مشکلات شهرستان است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه مشکلات شهرستان احصا شده است، افزود: قطعاً بدون مشارکت مردم امکان موفقیت و حل مشکلات وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه در دو سال قطعاً حل مشکلات شهرستان که چند سال رویهم انباشته شده امکانپذیر نیست، گفت: مشکلات را گروهبندی کردهایم و در این زمینه نیز باید دستبهدست هم داده و برای حل مشکلات قدم برداریم.
رضایی با تشریح برخی اقدامات برای حل مشکلات در مناطق مختلف شهرستان، تصریح کرد: برگزاری میز خدمت در مناطق محروم سبب شده تا از مشکلات این مناطق کاسته شود که نمونه آن شروع آسفالتریزی در خیابان ۲۰ متری وحدت است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب با اشاره به بازدید از واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید، اظهار کرد: در راستای پیگیری روند احداث پروژههای در دست اجرا و تسریع در عملیات اجرایی نیز اقدامات لازم را انجام میدهیم.
وی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون چند پروژه مهم و قابلتوجه در میاندوآب در دست اجرا است که اعتبارات خوبی نیز برای آنها پیشبینی یا جذب شده است، گفت: بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی جایگزین بیمارستان عباسی، احداث پروژههای راهسازی از جمله کنارگذر غربی میاندوآب که اعتبار جذب شده برای آن بیسابقه بوده است، راهاندازی دانشکده علوم پزشکی و ایجاد مدرنترین مرکز MRI منطقه در میاندوآب که هم اکنون در نوبت راهاندازی توسط شرکت مربوط قرار دارد، تنها نمونهای از اقدامات است.
رضایی با اشاره به نقش مهم اطلاعرسانی اقدامات توسط اعضای شورای مشورتی فرمانداری، تصریح کرد: اطلاعرسانی اقدامات انجامگرفته قطعاً میتواند مایه امید در مردم شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب هم چنین با بیان اینکه این شهرستان دارای ظرفیتهای بینظیری است، اظهار کرد: باید از این ظرفیتها به نحو احسن استفاده کنیم و در این زمینه نیز از تمام پیشنهادهای و مشورتها استقبال میکنیم.
هم چنین در این جلسه اعضای شورای مشورتی فرمانداری میاندوآب، مسائل و مشکلات و نیز پیشنهادهای خود مطرح کردند.
رسیدگی به وضعیت کیفیت نان، ترافیک شهری، عدم پرداخت تسهیلات توسط بانکها، برخی رفتارها در جلسات شورای شهر، رسیدگی به وضعیت فرهنگی در شهر، رسیدگی به مشکلات کشاورزان، لزوم توجه به سبک زندگی اسلامی، لزوم توجه به طرحهای ملی برای توسعه شهر، پرهیز از سیاستزدگی در شهر، لزوم نوسازی بافت فرسوده شهری، پیشبینی تاکسیهای خطی برای تمام کویها و مناطق، استفاده از مدیران همسو با دولت، کمبود پزشک در بیمارستان، لزوم بهبود وضعیت آسفالت معابر، لزوم رسیدگی به وضعیت سطلهای زباله و نظافت شهری از جمله مسائلی بود که اعضای شورای مشورتی در سخنان خود به آن اشاره کردند.
انتهای خبر/