» اجتماعی » ضرورت بازنگری در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی
اجتماعی - اخبار استان - پیشخوان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌غربی تاکید کرد:

ضرورت بازنگری در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی

دی ۶, ۱۴۰۳۷:۵۶ ق٫ظ 40

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌غربی با اشاره به برخی ایرادات در فرآیند کنونی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی، خواستار بازنگری جدی در این روند شد و گفت: اصلاحات پیشنهادی می‌تواند به شفافیت بیشتر، بهبود عملکرد دستگاه‌ها و افزایش رضایتمندی عمومی منجر شود.

حسین سپهری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک»؛ در خصوص روند ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استانی اظهار کرد: با توجه به آسیب‌شناسی‌های انجام‌شده طی سه دوره برگزاری جشنواره شهید رجایی در استان، مشخص شده است که فرآیند فعلی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی با نواقص و کاستی‌هایی مواجه است.

وی تصریح کرد: این موضوع ضرورت بازنگری جدی در این فرآیند را بیش‌ازپیش آشکار می‌کند تا نتایج ارزیابی‌ها هم‌خوانی بیشتری با واقعیت داشته و به بهبود عملکرد دستگاه‌ها منجر شود در نهایت، این تغییرات می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای رضایتمندی عمومی و اعتماد مردمی باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان آذربایجان‌غربی همچنین تصریح کرد: اصلاحات پیشنهادی، نه‌تنها به بهبود عملکرد دستگاه‌ها کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به شفافیت بیشتر در ارائه خدمات و تحقق اهداف توسعه‌ای استان نیز منجر شود.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان آذربایجان‌غربی پیشگام شده و الگویی اصلاحی برای بازنگری در فرآیند ارزیابی دستگاه‌ها به سازمان امور اداری و استخدامی کشور ارائه کرده است این پیشنهاد در جلسه وبیناری اخیر با مشارکت استان‌های مختلف مطرح شد و مورد استقبال اکثریت استان‌ها قرار گرفت هم‌اکنون، تلاش‌ها برای جمع‌بندی نهایی و اجرای تغییرات پیشنهادی در سطح استان ادامه دارد.

سپهری همچنین به نقش مهم این بازنگری در ایجاد فضای رقابتی سالم بین دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: اجرای این الگو می‌تواند انگیزه دستگاه‌های اجرایی را برای ارتقای کیفیت خدمات افزایش دهد و زمینه‌ای برای به‌اشتراک‌گذاری تجربیات موفق بین استان‌ها فراهم آورد.

گفتنی است که؛  نگاه جامع و همه‌جانبه در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی از اهمیت بالایی برخوردار است و یکی از ایرادات فرآیند فعلی، عدم توجه کافی به شاخص‌های منطقه‌ای و بومی هر استان است ضروری است شاخص‌های جدیدی تعریف شود که بتوانند تفاوت‌های اقلیمی، فرهنگی و زیرساختی هر منطقه را در ارزیابی‌ها منعکس کنند این اقدام، علاوه بر افزایش دقت در ارزیابی، می‌تواند برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های مدیریتی را نیز هدفمندتر سازد.

همچنین استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیندهای ارزیابی ضرورت بسیاری دارد چراکه؛ پیاده‌سازی سامانه‌های هوشمند و بهره‌گیری از ابزارهای دیجیتال در روند ارزیابی، علاوه بر کاهش خطاهای انسانی، می‌تواند گزارش‌های دقیق‌تری ارائه دهد. این سامانه‌ها امکان تحلیل داده‌ها در زمان واقعی را فراهم کرده و فرصت بهتری برای پایش مستمر عملکرد دستگاه‌ها ایجاد می‌کنند.

انتهای خبر/ م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×