» اجتماعی » اشتغال ۳ هزار ۴۰۰ زندانی در کارگاه‌های بنیاد تعاون زندانیان
اجتماعی - اخبار استان - پیشخوان
مدیرکل امور زندان‌های آذربایجان‌غربی خبر داد:

اشتغال ۳ هزار ۴۰۰ زندانی در کارگاه‌های بنیاد تعاون زندانیان

آبان ۲۱, ۱۴۰۳۵:۳۴ ب٫ظ 30

مدیرکل امور زندان‌های آذربایجان‌ غربی از اشتغال ۳ هزار ۴۰۰ زندانی در کارگاه‌های استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مراد فتحی، در حاشیه تور رسانه‌ای از زندان مرکزی ارومیه در جمع خبرنگاران  اظهار کرد: طی یک سال اخیر، ۷ هزار و ۱۱۱ دیدار چهره به چهره میان زندانیان و خانواده‌هایشان صورت گرفته است. این دیدارها تاثیرات چشم‌گیری در بهبود وضعیت روانی زندانیان و کاهش میزان جرایم داشته است.

وی افزود: نتیجه این دیدارها موجب اعطای ۵۶ هزار مرخصی به زندانیان شد. همچنین، ۲ هزار و ۲۸۹ مورد از زندانیان پس از ارزیابی و بررسی‌های لازم، از زندان آزاد شدند. این روند آزادسازی به‌ویژه در زندانیان با سابقه خوب و بدون خطر تهدید برای جامعه، موفقیت‌آمیز بوده است.

مدیرکل امور زندان‌های آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: یکی از اقدامات برجسته‌ای که در زندان‌های این استان پیاده‌سازی شده، کارگاه‌های اشتغال برای زندانیان است.

وی ادامه داد: این کارگاه‌ها شامل رشته‌هایی همچون فرش‌بافی، قالی‌بافی، مبل‌سازی، تولید پیراهن، دستکش و سایر مشاغل است که در آنها زندانیان مهارت‌های جدید یاد می‌گیرند و در نهایت به کسب درآمد حلال می‌پردازند. در حال حاضر، ۲۷۰ نفر از زندانیان در این کارگاه‌ها مشغول به کار هستند و در کنار گذراندن دوران محکومیت خود، به طور مستقل کسب‌وکارهای خود را راه‌اندازی می‌کنند.

فتحی ادامه داد: در سطح استان، بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ زندانی در کارگاه‌های مختلف مشغول به کار هستند که در این میان، بنیاد تعاون زندانیان کشور نیز پرداختی معادل ۴۰ میلیارد تومان را به این زندانیان اختصاص داده است. این پرداخت‌ها نه تنها به معیشت زندانیان کمک می‌کند، بلکه به عنوان پس‌انداز برای آینده آنان ذخیره می‌شود.

وی همچنین اشاره کرد: یک‌ هزار و ۸۰۰ نفر از زندانیان به‌صورت «رای باز» در کارگاه‌های خارج از زندان مشغول به کار هستند. این برنامه فرصتی برای آنان فراهم می‌کند تا در محیط‌های آزادتر به کار بپردازند و مهارت‌های جدیدی کسب کنند که به بازگشت آنان به جامعه کمک شایانی خواهد کرد.

فتحی در پایان تأکید کرد: هدف از این برنامه‌ها نه تنها کاهش نرخ بزهکاری در زندان‌ها است، بلکه ایجاد فرصت‌هایی برای اصلاح و بازسازی زندگی زندانیان به‌منظور بازگشت موفق آنان به جامعه است.

انتهای خبر/ و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×