» پیشخوان » ۵ اکیپ دامپزشکی میاندوآب بر ذبح دام در روز عید قربان نظارت می‌کنند
پیشخوان - میاندوآب
رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب:

۵ اکیپ دامپزشکی میاندوآب بر ذبح دام در روز عید قربان نظارت می‌کنند

تیر ۷, ۱۴۰۲۱۰:۴۱ ق٫ظ 20

رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب گفت: چهار اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت مستقر در محل اداره دامپزشکی بر ذبح دام در روز عید قربان در این شهرستان نظارت می‌کنند.

به گزارش حرف رک، مهدی فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به آمادگی مجموعه شبکه دامپزشکی میاندوآب برای روز عید قربان، اظهار کرد: تمامی تدابیر لازم برای روز عید قربان انجام‌گرفته و اکیپ‌های نظارت شرعی و بهداشتی نیز برای این روز در شهرستان میاندوآب تشکیل‌یافته است.

رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با ارگان‌ها و نهادهای مختلف برای تشکیل اکیپ‌های مشترک، افزود: امسال نیز مانند همه ساله قبل از فرارسیدن عید قربان، شبکه دامپزشکی با ارگان‌های ذی‌ربط در راستی انجام نظارت‌های بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی و تضمین سلامت گوشت قرمز مصرفی شهروند گرامی همکاری می‌کند.

وی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته، امسال یک اکیپ ثابت در محل اداره دامپزشکی و چهار اکیپ سیار متشکل از شبکه دامپزشکی، بهداشت و درمان، نیروی انتظامی، شهرداری، اداره صنعت، معدن و تجارت و سایر ادارات بر عرضه گوشت قرمز نظارت خواهند داشت.

فتاحی تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی دام میاندوآب در شب و صبح عید قربان فعال بوده و آماده ارائه خدمات بهداشتی و ذبح شرعی از طریق ناظرین بهداشتی دامپزشکی دام‌های قربانی شهروندان است.

رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب اظهار کرد: از مردم عزیز خواهشمندیم تا دام‌های ویژه نذری عید قربان را در کشتارگاه دامی شهرستان ذبح کنند تا از آلودگی زیست‌محیطی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام جلوگیری شود.

وی افزود: مردم هم چنین می‌توانند با شماره تماس‌های ۴۵۲۲۸۲۶۰ و ۴۵۲۲۴۵۲۲ تماس حاصل نموده و درخواست معاینه بر ذبح شرعی و بهداشتی داشته باشند که در این صورت نیز سریعاً کارشناس بهداشتی و ناظر شرعی به محل قربانی اعزام خواهد شد.

فتاحی با بیان اینکه همکاران شبکه دامپزشکی آماده هرگونه مشاوره هستند، اظهار کرد: به مردم توصیه می‌شود گوشت موردنیاز خود را از مراکز عرضه مجاز و قصابی‌ها تهیه و به ممهور بودن لاشه‌ها به مهر دامپزشکی و لیبل نظارت شرعی توجه ویژه نمایند و از تهیه گوشت از افراد بی‌هویت، فاقد کارت بهداشتی و سرراهی مطلقاً خودداری نمایند.

رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب گفت: برابر هماهنگی‌های انجام‌گرفته با مراجع محترم قضایی و نیروی محترم انتظامی و شهرداری، با هرگونه کشتار غیرمجاز به‌قصد فروش و سودجویان خارج از کشتارگاه و بدون نظارت بهداشتی دامپزشکی که سلامت مردم را مورد تهدید قرار دهد، به‌شدت برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×